کد خبر: ۲۳۳۴۲
تاریخ انتشار:۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۰
طرز تهیه ی مرغ سوخاری و دیس سالاد

مواد لازم برای تهیه ی مرغ سوخاری

مرغ:یک عدد

فلفل دلمه ای:دو عدد

پیاز:دو عدد

سیر:دو حبه

نمک:به مقدار لازم

ادویه:به مقدار لازم

آب:دو لیوان

سبزی جات معطر خردشده:دو قاشق غذاخوری

روغن:به مقدار لازم

زعفران دم کرده:دو قاشق غذاخوری

کره:یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه ی مرغ سوخاری

داخل شکم مرغ را کاملا تمیز کرده و آن را بشویید.

پیاز را حلقه حلقه کنید.

فلفل دلمه ای ها را به صورت درشت خرد کنید.

یک حبه سیر را له کنید.

تمامی این مواد را با هم مخلوط کنید.

سپس نمک و ادویه را به این مواد افزوده و مخلوط کنید.

داخل شکم مرغ را با این مواد پر کنید.

پیاز را خرده کرده و سپس داخل روغن تفت دهید.

ادویه را به آن اضافه کنید و زعفران دم کرده را نیز به آن بزنید.

مرغ را داخل آن قرار دهید و آب را برروی مواد بریزید.

حرارت را کم کنید تا مرغ کاملا بپزد.

سپس روی بدنه ی مرغ را به مقدار دلخواه سس بریزید.

بعد از اینکه مرغ پخت،روی بدنه ی آن مقداری کره بمالید و سپس سبزی جات معطر خردشده را روی آن مالیده و آن را به مدت ۵دقیقه زیر حرارت گریل قرار دهید.

طرز تهیه ی دیس سالاد

مواد لازم برای تهیه ی دیس سالاد

کلم قرمز:نصف یک بوته

کلم سفید:نصف یک بوته

پیازچه:چند عدد

هویج بزرگ:دو عدد

سیب زمینی:دو عدد

ژامبون مرغ:۱۰۰گرم

کنسرو نخودفرنگی:نصف فنجان

سس مایونز:دو قاشق غذاخوری

نمک:به مقدار لازم

فلفل دلمه ای ریز خردشده:یک عدد

برگ اسفناج:چند عدد

طرز تهیه ی دیس سالاد

کلم ها را به صورت رشته ای خرد کنید.

پیازچه را از درازا برش بزنید.

هویج را به صورت اریب برش بزنید.

سیب زمینی ها را آب پز کرده،پوست کنده و رنده کنید.

ژامبون ها را رنده کنید.

سیب زمینی،ژامبون،کنسرو نخودفرنگی،سس مایونز،نمک و فلفل دلمه ای خردشده را با هم مخلوط کنید.

برگه های اسفناج را روی سطح بشقاب بچینید.

مخلوط سیب زمینی را روی برگ های اسفناج بریزید.

کلم و پیازچه را بریده شده و هویج را روی آن بچینید.