۲۶ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۰
کد خبر: 23247

طرز تهیه ی لازانیا

در این مطلب طرز تهیه ی لازانیا را با هم مرور می کنیم.

مواد لازم برای تهیه ی
لازانیا

یک بسته لازانیا

۳۰۰گرم گوشت چرخ
کرده

سویا به مقدار لازم

۲۰۰گرم قارچ

روغن به مقدار لازم

زعفران دم کرده دوقاشق
غذاخوری

رب گوجه فرنگی دو قاشق
غذاخوری

دارچین نصف قاشق مرباخوری

پودر کاری یک سوم قاشق
چای خوری

فلفل قرمز به مقدار لازم

فلفل دلمه ای سبز و
نارنجی دو عدد

مقداری نمک

پنیر پیتزا رنده شده ۲۰۰گرم

سبزی معطر خرد شده یک
قاشق غذاخوری

سویا را به مدت ۲۰دقیقه داخل آب جوش خیس کنید.سپس آن را آبکش کرده،زیر آب سرد
بشویید.بعد آن را دوباره چرخ کنید.

سپس گوشت را چرخ کنید.

پیاز
را پوست کنده،خرد نموده و سرخ کنید.

سویا
را به آن افزوده و تفت دهید.

گوشت
چرخ شده را جداگانه سرخ کنید.سپس به مخلوط سویا و پیاز افزوده و تفت دهید.

قارچ را خرد کنید.سپس قارچ ها را داخل روغن تفت داده و
به گوشت اضافه کنید.مواد را با هم مخلوط کنید.

رب گوجه فرنگی،زعفران دم
کرده،نمک،دارچین،پودر کاری،پودر فلفل قرمز و فلفل دلمه ای خرد شده را به آن افزوده
و تفت دهید.

یک
فنجان آب روی مواد بریزید و اجازه دهید مواد پخته و آب آن کاملا خشک شود.

لازانیا
را داخل آب جوش محتوی مقداری نمک و روغن بریزید.پس از تقریبا ۱۰دقیقه
آن را آبکش کرده،زیر آب سرد بگیرید.

کف
قالب را چرب کنید.یک ردیف لازانیا روی آن بچینید.سپس از مخلوط فوق روی آن بریزید و
مقداری پنیر رنده شده را نیز روی گوشت بریزید.

بعد
لازانیا را روی آن چیده و مقداری دیگر از مخلوط گوشت و پنیر را روی آن بریزید.به
همین ترتیب مواد را روی هم بچینید.در نهایت پنیر رنده شده را روی لازانیا بریزید.

قالب
را به مدت ۲۰دقیقه با حرارت ۱۸۰درجه
سانتی گراد داخل فر قرار دهید.

بعد
از آن که لازانیا را از قالب خارج کردید،فلفل دلمه ای خرد شده و مقداری سبزیجات
معطر خرد شده روی آن بپاشید و میل کنید.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید