رب
گوجه فرنگی:دو قاشق غذاخوری

آب:دو
لیوان

طرز
تهیه ی کوفته برنجی

برنج
را نیم پز کرده،داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.

گوشت
چرخ شده،پیاز رنده شده،برنج،تخم مرغ،سبزی معطر خرد شده،نمک و ادویه را باهم مخلوط
کرده و ورز دهید.

پیاز
را خرد کرده،داخل روغن تفت دهید.رب گوجه فرنگی،نمک و ادویه را به آن بزنید.

از
مواد گلوله های کوچکی درست کرده،روی پیاز بچینید.سپس آب کنار کوفته ها بریزید به
طوری که لابه لای آن ها را تا نیمه پر کند.

در
قابلمه را بگذارید تا کوفته ها پخته و آب آن غلیظ شود.

کوفته
اسفناج

مواد
لازم برای تهیه ی کوفته اسفناج

گوشت
گوسفندی و گوساله مخلوط:۲۰۰گرم

دوعدد
پیاز

برنج:۴قاشق
غذاخوری

لپه:۴قاشق
غذاخوری

یک
عدد تخم مرغ

نمک،ادویه،پودر
فلفل قرمز و دارچین به مقدار لازم

روغن:به
مقدار لازم

چند
عدد اسفناج تازه

یک
عدد گوجه فرنگی

یک
عدد فلفل دلمه ای قرمز

رب
گوجه فرنگی:یک قاشق غذاخوری

طرز
تهیه ی کوفته اسفناج

گوشت
را چرخ کنید.

پیاز
را رنده کرده آب آن را گرفته و به گوشت اضافه کنید.

لپه
را پخته،داخل صافی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.سپس آن را چرخ کنید.

همه
موارد فوق را باهم مخلوط کنید.

تخم
مرغ را به مواد افزوده و خوب ورز دهید.

سپس
اسفناج خرد شده را به آن اضافه کنید.

نمک،ادویه،دارچین
و فلفل را به آن بزنید و خوب ورز دهید.

پیاز
را داخل قابلمه خرد کرده،تفت دهید.رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.

گوجه
فرنگی و فلفل دلمه ای خرد شده را افزوده و تفت دهید.نمک و ادویه را فراموش نکنید.

کوفته
ها را داخل قابلمه روی سس بچینید.آب جوش را اطراف کوفته ها بریزید.

اجازه
دهید کوفته ها با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملا غلیظ شود.

طرز تهیه‌ی کوفته برنجی و کوفته اسفناج

طرز تهیه‌ی کوفته برنجی و کوفته اسفناج را با هم مرور می کنیم

مواد لازم برای تهیه ی
کوفته برنجی

گوشت چرخ کرده:۲۵۰گرم

پیاز:یک
عدد

برنج:نصف
فنجان

سبزیجات
معطر:یک قاشق غذاخوری

تخم
مرغ:یک عدد

نمک:به
مقدار لازم

ادویه:به
مقدار لازم

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید