طرز تهیه ی سالاد پانزانلا با قارچ

سالاد پانزانلا سالادی گرم است که برای ناهار یا شام مصرف می شود.

سالاد پانزانلا با قارچ
یکی از خوش طعم ترین سالادها می باشد که مواد مغذی آن بسیار مفید است.

سالاد
پانزانلا سالادی گرم است که برای ناهار یا شام مصرف می شود.

ارزش
غذایی و مقدار مواد مغذی سالاد پانزانلا برای هر نفر

کالری
368

پروتئین
13.7 گرم

فیبر
4.4 گرم

چربی
22.1 (چربی 6.7گرم اشباع شده )

نمک
1 گرم

کربوهیدرات
27 گرم(3.7 گرم شکر )

مواد
لازم برای تهیه ی سالاد پانزانلا

200 گرم نان

1عدد
پیاز

میلی لیتر سرکه سفید50

2حبه سیر

4قاشق
غذاخوری روغن زیتون

گرم قارچ650

قاشق غذاخوری سرکه2

گرم آراگولا150

عصاره
لیمو ترش

125گرم پنیر موزرالا

طرز تهیه ی سالاد پانزانلا

2
قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه ی بزرگی ریخته و سپس نان را تکه تکه کنید.سه
تا چهار دقیقه آن ها را سرخ کرده و به خوبی تکان داده تا شکل برشته به خود بگیرند
و سپس به آن نمک اضافه نمایید.

سیر
و پیاز را خرد کرده و یک مقدار دیگر از روغن را درون تابه ریخته و اجازه دهید
حرارت بگیرد و به مدت ده دقیقه سیر و پیازها را تفت دهید.وقتی به خوبی تفت داده شد
و شکل نرم به خود گرفت از روی تابه بردارید و سپس قارچ ها را به مدت سه تا
چهاردقیقه تفت دهید تا قارچ ها طلایی شوند.

پیازها
و سیرها را دوباره درون تابه ریخته و به آن سرکه و چاشنی های دیگر را اضافه کنید و
باهم ترکیب نمایید.

آراگولا
را با عصاره ی لیموترش و روغن زیتون طعم دار کنید و سپس پنیر موزرالا را تکه تکه
کرده و تمام موادی که باهم مخلوط کردید را درون ظرف بریزید.این سالاد آماده ی سرو
می باشد.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید