طرز تهیه ی جوجه کباب مدیترانه ای و کباب دو رنگ

مواد لازم برای تهیه ی
جوجه کباب مدیترانه ای

روغن زیتون:شش قاشق غذاخوری

کدو
ورقه شده:یک عدد

ریحان
خرد شده:چهار قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده:دو قاشق غذاخوری

سویا
سس رقیق:نصف پیمانه

آب
پیاز:یک چهارم پیمانه

فلفل دلمه ای زرد و قرمز
از هرکدام:نصف
عدد

بادمجان
ورقه شده:یک عدد

فیله
مرغ:۴۰۰گرم

نمک
و فلفل سیاه:به میزان لازم

سیر
پوره شده:دو حبه

طرز
تهیه ی جوجه کباب مدیترانه ای

ابتدا
در ظرفی روغن زیتون،زعفران،سیر،آب پیاز و ریحان را مخلوط می کنیم.فیله های مرغ را
به اندازه عرض کدو بادمجان بریده،سپس نمک و فلفل زده،در مخلوط قرار می دهیم و به
مدت دو تا سه ساعت در یخچال می گذاریم.

حال
فیله ها را با پشت کارد کمی می کوبیم.ورقه کدو بادمجان را در سویا سس گذاشته بعد
روی تخته کار ابتدا یک ورق بادمجان،یک ورق کدو و سپس فیله مرغ قرار داده و رول می
کنیم.

سیخ
های چوبی را کمی چرب کرده و رول ها را به سیخ می کشیم،بعد از هر رول یک تکه فلفل
دلمه ای قرمز یا زرد می گذاریم.

سیخ
ها را در سینی چیده کبابی می کنید تا جوجه کباب پخته و برشته شود.مابین زمان یک
بار سیخ ها را برمی گردانیم.

مواد
لازم برای تهیه ی کباب دو رنگ

فیله
گوسفند:۵۰۰گرم

فیله
مرغ:۵۰۰گرم

روغن زیتون:پنج قاشق سوپ خوری

پودر
پاپریکا:یک قاشق چای خوری

پیاز:دو
عدد

فلفل
سیاه و نمک:به میزان لازم

طرز
تهیه ی کباب دو رنگ

ابتدا
پیازها را رنده کرده و آب آن ها را می گیریم.فیله گوسفند را به همراه آب پیاز،پودر
پاپریکا،فلفل سیاه و روغن زیتون مزه دار می کنیم.سپس فیله مرغ را نیز مثل گوشت با
نمک،فلفل سیاه و روغن زیتون مزه دار می کنیم.حالا فیله های گوشت و مرغ را روی هم
قرار داده،رول کرده و به سیخ می کشیم.سیخ را روی گریل یا روی سیخ قرار داده و گوشت
ها را کباب کرده،بعد از آماده شدن همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

نکته
هایی برای تهیه ی کباب دو رنگ

بهتر
است که فیله ها یک اندازه باشند.

اگر
از پیاز رنده شده استفاده می کنیم هنگام کباب شدن،پیازها دور گوشت می سوزد به همین
دلیل از آب پیاز استفاده می کنیم همچنین آب پیاز،گوشت را تردتر می کند.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید