طرز تهیه ی املت پاستا و سوپ هویج
ابتدا هویج ها را پوست گرفته و حلقه ای خرد می کنیم.سپس پیاز را خرد کرده و داخل ظرف مناسب روغن زیتون ریخته،هویج و پیاز را کمی تفت می دهیم
املت پاستا
مواد لازم برای املت
پاستا
ماکارانی یا پاستا
صدفی:یک بسته
تخم مرغ:سه عدد
سوسیس:دو عدد
فلفل دلمه ای رنگی
خرد شده:یک پیمانه
نمک،فلفل سیاه و
زردچوبه: به میزان لازم
روغن: دو قاشق
سوپخوری
آویشن:نصف قاشق
چایخوری
خامه:نصف پیمانه
طرز تهیه املت پاستا
ابتدا در ظرف مناسبی
آب را همراه نمک،یک قاشق سوپخوری روغن و کمی زردچوبه روی حرارت گذاشته،آب که جوش
آمد پاستا را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا خوب مغز پخت شود،سپس آبکش کرده و
کنار می گذاریم.از سوی دیگر فلفل های دلمه ای را با یک قاشق سوپخوری روغن تفت داده
و می گذاریم تا خنک شوند.سپس در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را شکسته،سپس سوسیس های
حلقه شده و فلفل های دلمه ای را به مواد تخم مرغی افزوده و نمک،فلفل،زردچوبه و
آویشن را به آن اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم.در پایان خامه را افزوده،خوب
هم می زنیم و پاستا را هم اضافه کرده و با مواد مخلوط می کنیم.در یک قالب کمربندی
کاغذ روغنی چرب شده گذاشته،مواد را داخل آن ریخته و قالب را در طبقه وسط فر با
حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم.
سوپ هویج
مواد لازم برای سوپ
هویج
هویج:400 گرم
سینه مرغ پخته
شده:150 گرم
پیاز:یک عدد
جعفری خردشده:دو قاشق
سوپخوری
آبلیمو:یک قاشق
سوپخوری
آب مرغ:سه پیمانه یا
(قرص های عصاره مرغ)
نمک و فلفل سیاه: به
میزان لازم
روغن زیتون: دو قاشق
سوپخوری
خامه: نصف پیمانه
طرز تهیه سوپ هویج
ابتدا هویج ها را
پوست گرفته و حلقه ای خرد می کنیم.سپس پیاز را خرد کرده و داخل ظرف مناسب روغن
زیتون ریخته،هویج و پیاز را کمی تفت می دهیم و پس از اضافه کردن آب مرغ روی حرارت
می گذاریم تا هویج ها پخته شوند.پس از این مرحله سینه مرغ را خرد کرده و همراه
نمک،فلفل و آبلیمو به مواد اضافه می کنیم،سپس حرارت را خاموش کرده و محتویات سوپ
را داخل مخلوط کن،میکس می کیم.سپس جعفری را هم به آن افزوده و پس از مخلوط کردن
مقدار کمی از سوپ گرم را برداشته،خامه را با سوپ گرم مخلوط می کنیم،تا خامه به
دمای سوپ برسد،سوپ خامه ای را نیز داخل مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم.بعد در ظرف
های سرو ریخته با خامه،جعفری و گل هایی از هویج تزیین می کنیم.