طرز تهیه ی ساندویچ گوشت
پس از آن،سیب زمینی ها را پوست کنده و به شکل خلال کرده درآورید و آن ها را در یک تابه سرخ کنید.
مواد لازم برای تهیه ی ساندویچ گوشت
گوشت قرمز لخم:۲۰۰گرم
پیاز:دو
عدد
سس
مایونز:دو قاشق غذاخوری
رب
گوجه فرنگی:یک قاشق چای خوری که می توانید خودتان آن را درست کنید و از رب گوجه
فرنگی صنعتی استفاده نکنید.
نمک:به مقدار لازم
ادویه:به
مقدار لازم
پودر
فلفل قرمز:یک سوم قاشق چای خوری
سیر:یک
حبه
آب:دو
لیوان
سیب
زمینی بزرگ:یک عدد
جعفری
تازه:به مقدار لازم
گوجه
فرنگی:دو عدد
روغن:به
مقدار لازم
نان
لواش:به مقدار لازم
ابتدا
گوشت قرمز لخم را درون مواد پیاز و سس مایونز به مدت دو ساعت بخوابانید.
سپس
پیاز را پوست کنده و خردکنید و داخل مقداری روغن تفت دهید به طوری که از خامی
گرفته شود و رنگ طلایی به خود گیرد.
پس
از تفت دادن پیازها،رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و در مرحله ی بعد،ادویه را
به ترکیب پیاز و رب گوجه فرنگی اضافه نمایید.
وقتی
که این مواد آماده شد حالا می توانید گوشت را که درون پیاز و سس قرار داده بودید
را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید که از حالت خامی خارج شود.
پس
از اینکه مقداری تفت دادید،آب را اضافه کنید.
در
مرحله ی بعد،یک حبه سیر را پوست کنده و خیلی ریز نمایید و به مواد اضافه کنید.
سپس
نمک،ادویه و فلفل قرمز را به مواد اضافه کنید و پس از این که آب جوش آمد،حرارت آن
را کم کنید تا گوشت بپزد.
پس
از آن،سیب زمینی ها را پوست کنده و به شکل خلال کرده درآورید و آن ها را در یک
تابه سرخ کنید.
در
این مرحله باید نان های لواش را به شکل دایره و به قطر ۲۰سانتی
متر برش بزنید.
سپس
سس گوشت را وسط نان لواش مالیده و گوشت،سیب زمینی سرخ شده،جعفری تازه و گوجه فرنگی
را داخل آن قرار داده و از اطراف نان را تا کنید.