اندیشه‌ای داریم به وسعت ایران

شنبه 03 فروردین 1398
01 فروردین 1398
08:17

طرز تهیه شیرینی پادرازی

شیرینی پادرازی یکی از شیرینی های مخصوص عید است که به دلیل طعم دلنشین آن مورد پسند افراد  بسیاری قرار می گیرد.

گفتنی است شیرینی پادرازی یک شیرینی مشهدی است که در بیشتر موارد برای میهمانی های عید مورد استفاده قرار می گیرد.

مواد لازم برای تهیه شیرینی پادرازی

  • تخم مرغ 2 عدد

  • آرد برنج 125 گرم

  • آرد گندم 125 گرم

  • پودر قند 150 گرم

  • آرد نخودچی 150 گرم

  • کره 250 گرم

  • پودر هل یک چهارم قاشق چای خوری

لازم به ذکر است که برای تزئین شیرینی پادرازی می توان از زرده تخم مرغ ،کنجد،پودر پسته ،زعفران دم کرده و روغن مایع استفاده کرد.



طرز تهیه شیرینی پادرازی


برای تهیه شیرینی پادرازی باید در ابتدا کره نرم شده و پودر شکر را با همزن به مدت 5 دقیقه به خوبی مخلوط کرد به گونه ای که شکر داخل کره به طور کامل حل شود.

مرحله بعد باید تخم مرغ ها را که نیم ساعت داخل دمای محیط قرار داد بعد یکی یکی آن ها را به مواد اضافه کرد و با همزن به درستی مخلوط کرد و بعد پودر هل را نیز به مواد اضافه کرد .


مرحله بعد باید هر 3 آرد را داخل ظرف جداگانه با هم مخلوط کرد و سپس 3بار آنها را الک کرد، این کار می تواند باعث افزایش کیفیت  کیفیت شیرینی شود.

بدیهی است در مرحله بعد باید آرد الک شده را به آرامی به مواد اضافه کرد و  با استفاده از دست مواد را به درستی ورز داد، سپس خمیر آماده شده را داخل نایلون قرار داده و یک ساعت در داخل یخچال استراحت کند.


بعد از گذشت زمان استراحت همان نایلون را روی سطح باز کرده و خمیر را روی آن باز کنید.
یک نایلون دیگر روی خمیر قرار بدهید و با وردنه خمیر را باز کنید در این مرحله باید نایلون رویی را برداشته و خمیر را به شکل دراز تقریبا مثل شیرینی زبان قالب زد.

دوباره نایلون را روی شیرینی ها قرار دهید و با کفگیر کمی روی آنها را فشار بدهید تا پهن شوند.

باید در نظر داشت که در این مرحله خمیر های آماده شده را بر روی کاغذ روغنی یا سینی چرب شده فر با فاصله قرار داد و سپس در ظرف جدا گانه ای 1عدد تخم مرغ (اضافه) و مقداری زعفران را با هم مخلوط کنید و به آن کمی روغن مایع اضافه کرده و سطح شیرینی ها را با آن برس بزنید.


در خاتمه نیز با استفاده از چنگال روی شیرینی ها خطوط عمودی ایجاد کنید و مقداری کنجد روی آن ها بپاشید و بگذارید شیرینی ها داخل فری که از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم شده قرار بگیرد تا طلایی شوند.

دیدگاه خود را بنویسید