اندیشه‌ای داریم به وسعت ایران

شنبه 31 فروردین 1398
24 فروردین 1398
13:24

طرز تهیه نان پسته

نان های خانگی به طور معمول از طرفداران زیادی برخوردار است.

گفتنی است نان پسته یکی از انواع نان خانگی می باشد که بسیار مقوی و خوشمزه است.

به طور کلی در نظر داشت که نان پسته با پودر پسته پر می شود.

مواد لازم برای تهیه نان پسته :

آرد

چهار و یک دوم پیمانه

پودر شکر

65 گرم

کره (به دمای محیط رسیده)

125 گرم

خمیرمایه

10 گرم

تخم مرغ (به دمای محیط رسیده)

یک عدد

روغن زیتون

45 گرم

شیر

100 میلی لیتر

مواد لازم میانی نان پسته :

پسته (ریز خردشده)

یک و یک دوم پیمانه

سرشیر

200 گرم

پودر شکر

65 گرم

طرز تهیه نان پسته :

ابتدا برای تهیه مواد میانی، پسته ریز خردشده، سرشیر و پودر شکر را در ظرف مناسبی ریخته و با هم مخلوط می کنیم به گونه ای که یک دست شود و سپس آن را کنار می گذاریم.

از سوی دیگر باید خاطر نشان کرد برای تهیه خمیر نان، آرد، پودر شکر، کره، خمیرمایه، تخم مرغ، روغن زیتون و شیر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط می کنیم.

لازم به ذکر است برای داشتن خمیری یک دست باید آن را به درستی ورز داد و سپس روی خمیر را با پارچه ای مناسب پوشاند و نزدیک به 15 دقیقه خمیر را استراحت دهید.

در مرحله بعد باید خمیر را به هشت قسمت تقسیم کرد و بر روی هر یک از قسمت ها کمی آرد می پاشیم.

باید در نظر داشت که مخلوط مواد میانی را بر روی خمیرها پخش می کنیم و سپس آنها را رول می کنیم.

در پایان باید خاطر نشان کرد که قبل از گذاشتن نان در فر آن را با دمای 180 درجه سانتیگراد و یا 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم و بعد نان ها را در داخل فر قرار می دهیم.

دیدگاه خود را بنویسید