اندیشه‌ای داریم به وسعت ایران

شنبه 31 فروردین 1398
26 فروردین 1398
10:35

طرز تهیه ترافل میوه های تابستانی

ترافل میوه های تابستانی یکی از دسرهای مطلوب برای فصل گرما می باشد.

گفتنی است ترافل میوه های تابستانی به دلیل طعم دلنشین در بسیاری از مهمانی سرو می شود.


مواد لازم برای ترافل میوه های تابستانی :

توت فرنگی یخ زده

400 گرم

پودر قند

120 گرم

آب

4 قاشق غذا خوری

پوست رنده شده لیمو

یک عدد


برای لایه اصلی ترافل میوه های تابستانی :

پنیر خامه ایی

500 گرم

ماست توت فرنگی

یک لیتر

شیرینی تر رولت

به مقدار لازم

کاستارد آماده

یک لیتر

تمشک

250 گرم

توت فرنگی تازه

250 گرم

برگ نعنا

برای تزیین


طرز تهیه ترافل میوه های تابستانی

لازم به ذکر است برای تهیه دسر ترافل میوه های تابستانی باید در ابتدا سس آن را آماده کرد.

باید در نظر داشت که برای تهیه سس ، باید توت فرنگی های یخ زده را در یک قابلمه کوچک قرار داده و سپس آن را بر روی حرارت ملایم گاز قرار می دهیم به گونه ای که توت فرنگی ها کمی نرم شود و بعد با استفاده چنگال توت فرنگی های نرم شده را له می کنیم تا پوره ای شکل شود.

در مرحله بعد باید رنده پوست لیمو ترش، شکر و آب را به توت فرنگی پوره شده اضافه می کنیم به مدت  5 دقیقه آن را بر روی حرارت قرار می دهیم تا سس غلیظ شود و بعد آن را در یخچال می گذاریم تا خنک شود.

باید یاد آور شد که مدت زمان مذکور متناسب با حجم مواد و همچنین اندازه شعله گاز متفاوت خواهد بود.

در مرحله بعد باید پنیر خامه ای را با استفاده از هم زن و یا چنگال می زنیم تا نرم شود و بعد ماست میوه ای را اضافه می کنیم و در مخلوط کن می ریزیم تا به درستی با هم مخلوط شود و ترکیبی یکنواخت به دست بیاید.

کف ظرف مخصوص سرو را با رولت می پوشانیم و بر روی رولت کمی پودر قند می ریزیم و بعد کاستارد را روی آن قرار دهید. ترکیب ماست و پنیر خامه ایی را روی آن بریزید.

در مرحله بعد باید سس آماده شده را بر روی ترکیب ماست و پنیر می ریزیم و سپس یک لایه تمشک و یک لایه توت فرنگی را به ترتیب روی لایه های قبلی می ریزیم.

باید توجه داشت این مراحل را تا انتها تکرار می کنیم و بعد لایه آخر که سطح ظرف را تشکیل می دهد با سس می پوشانیم  و برای تزیین نیز می توان از برگ های تازه نعناع استفاده کرد.

در خاتمه باید خاطر نشان کرد که ترافل میوه های تابستانی را باید سرد سرو کرد، از همین رو توصیه می شود حداقل  یک ساعت آن را در داخل یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد و بعد آن را سرو می کنیم.

دیدگاه خود را بنویسید