اندیشه‌ای داریم به وسعت ایران

پنج‌شنبه 05 اردیبهشت 1398
26 فروردین 1398
15:19

طرز تهیه آبگوشت غوره

آبگوشت غوره یکی از انواع آبگوشت ها است.

گفتنی است این آبگوشت به دلیل برخورداری از غوره دارای طعمی متفاوتی می باشد.

بدیهی است برای تهیه آبگوشت غوره باید در ابتدا مقداری از نخود و لوبیا را به مدت 24 ساعت خیس کرد و طی این مدت چند بار آب آن را عوض کرد.

باید در نظر داشت که برای درست کردن ابگوشت غوره باید گوشت را با مقداری آب بر روی حرارت قرار داد و بعد کف روی آن را به طور کامل بردارید.

در مرحله بعد باید نخود و لوبیا را شسته و به آبگوشت اضافه کرد مدت زمان لازم برای پخت گوشت مناسب با نوع گوشت متغیر است اما این در حالی است که به طور متوسط مدت زمان لازم برای پخت ابگوشت دو الی سه ساعت می باشد.

لازم به ذکر است برای از بین بردن بوی گوشت می توان از پیاز، سیر، لیمو عمانی و یا دارچین استفاده کرد.

در مرحله بعد باید سیب زمینی را به مابقی مواد اضافه می کنیم باید در نظر داشت که مدت زمان پخت سیب زمینی 20دقیقه است پختن بیش از اندازه سیب زمینی شکل ظاهری آبگوشت را نامناسب کند.

در یک ربع باقی مانده پخت ابگوشت باید مقداری غوره و گوجه را در یک صافی مخصوص غذا گذاشت و آن را در داخل ظرف آبگوشت قرار داد و بعد از پخت آن را له می کنیم و بعد آن را باید صاف کرد تا دانه های غوره و پوست گوجه فرنگی گرفته شود و سپس آن را در آبگوشت می ریزیم تا با آبگوشت جوشیده وطعم آن را ترش وخوشمزه کند.

در خاتمه باید یادآور شد که برای بهتر شدن طعم ابگوشت باید کمی از سیب زمینی پخته را هم در آبگوشت له کرد تا آب آبگوشت غلیظ و خوشمزه شود .

دیدگاه خود را بنویسید