اندیشه‌ای داریم به وسعت ایران

چهارشنبه
چهارشنبه 26 تیر 1398
06 اردیبهشت 1398 06 اردیبهشت 1398
13:15 13:15

طرز تهيه شربت ليمو عماني

شربت لیمو عمانی يكي از شربت هاي مناسب فصل گرما است كه داراي خواص بسياري نيز مي باشد.

گفتنی است این شربت  از ترکیب لیمو عمانی با آب و شکر تهیه می شود و دارای طبیعت خنک کنندگی می باشد از این رو نوشیدنی مناسبی برای روزهای گرم تابستان است.

بررسی خواص  لیمو عمانی

شایان ذکر است که لیمو عمانی از خواص بسیاری برخوردار می باشد که در ادامه به آن اشاره خواهد شد.

  • کاهش فشار خون

  • خنک کننده طبیعی

  • از بین بردن التهاب غذاهای تند

  • مناسب برای افراد دارای فشار خون پایین

  • ضد سرطان

  • کمک به سلامت پوست

  • سرشار از کلسیم

  • سرشار از پتاسیم

  • کاهش چربی خون

  • اشتهاآوار

  • ضد نفخ

  • ضدعفونی کننده دستگاه گوارش

  • بهبود سرماخوردگی

  • درمان سرفه و مشکلات تنفسی

مواد لازم برای تهیه شربت لیمو عمانی

آب

3 پیمانه

لیمو عمانی

4 عدد

شکر

3 پیمانه

طرز تهیه شربت لیمو عمانی

لازم به ذکر است برای تهیه شربت لیمو عمانی باید در ابتدا لیموها را شسته و پس از خشک شدن، آن ها را در یک ظرف پر از نمک ریخت به گونه ای که  روی آن ها با نمک پوشیده شود و بعد از گذشت یک روز لیموها را با آب سرد شست به گونه ا یکه دیگر آثار شوری بر روی لیمو عمانی باقی نماند.

در مرحله بعد باید  نصف لیوان سرکه سفید  را به آب جوش آمده اضافه کرد و بعد لیموها را در قابلمه ریخته و پس از چند جوش آن را در صافی ریخته و با آب سرد لیموها را شست.

بدیهی است این کار را باید دو الی سه بار تکرار کرد اما با این تفاوت که این بار لیموها را با آب سرد نشسته بلکه باید اجازه داد تا لیموها خود به خود سرد شوند.

در مرحله بعد با استفاده از یک خلال دندان بر روی لیمو عمانی های سرد شده یک سوراخ ایجاد کرد و سپس آنها را بر روی یک پارچه تمیز پهن کنید.

لیموها باید به مدت 10 روز در مقابل آفتاب قرار داد و پس از این مدت در سبد ریخته و در سایه قرار داد تا خشک شوند که به طور معمول این کار  2 تا 3 ماه به طول می انجامد.

طرز تهیه شربت لیمو عمانی

باید در ابتدا لیموهای عمانی را شکسته و تخم های آن را جدا کرده و آنها را دور ریخت و سپس لیموها را به مدت 15 دقیقه در آب جوشاند.

در مرحله بعد زمانی که  لیمو نرم شد آن را از آب خارج کرده، له می کنیم و سپس از صافی رد می کنیم تا مواد اضافه وارد مایع شربت نشود.

لازم به ذکر است در این مرحله شکر را به مواد اضافه می کنیم و دوباره آن را بر روی حرارت قرار می دهیم تا شربت به قوام لازم برسد.

این شربت را می توانید پس از خنک شدن در بطری شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

در پایان باید خاطر نشان کرد که رنگ شربت لیمو عمانی ارتباط مستقیمی با رنگ لیمو عمانی های استفاده شده دارد.

دیدگاه خود را بنویسید

icon news