اندیشه‌ای داریم به وسعت ایران

چهارشنبه
چهارشنبه 26 تیر 1398
06 اردیبهشت 1398 06 اردیبهشت 1398
15:50 15:50

افزودنی پروپیونات علت ابتلا به بیماری دیابت است

مصرف افزودنی غذایی پروپیونات در کوتاه مدت بالا رفتن سطح قند خون و در طولانی مدت افزایش وزن و مقاومت به انسولین را به همراه دارد.  

مواد غذایی فارن

به گزارش سلام نو ، بررسی‌های اولیه حاکی از آن است این افزودنی خوراکی رایج متابولیسم بدن را به گونه‌ای تغییر می‌دهد که به افزایش احتمال ابتلا به دیابت منجر می‌شود.

در این بررسی که روی نمونه‌های حیوانی و انسانی انجام گرفت، مشخص شد: این افزودنی غذایی موسوم به پروپیونات (propionate) که به عنوان ماده نگهدارنده در مواد غذایی از جمله پنیر کاربرد دارد موجب مقاومت به انسولین می‌شود.

محققان با مطالعه روی تعدادی موش دریافتند که مصرف افزودنی غذایی پروپیونات در کوتاه مدت بالا رفتن سطح قند خون و در طولانی مدت افزایش وزن و مقاومت به انسولین را به همراه دارد.

همچنین محققان در مطالعه‌ای که روی انسان انجام دادند، مشاهده کردند که افرادی که این افزودنی غذایی را دریافت کرده‌اند نسبت به افرادی که این افزودنی را مصرف نکرده‌اند افزایش مقاومت به انسولین را تجربه کرده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از لایوساینس، محققان آمریکایی تاکید کردند: با وجود شواهد به دست آمده نمی‌توان ادعا کرد که افزودنی پروپیونات علت ابتلا به بیماری دیابت است و لازم است تحقیقات جامع‌تر و در یک دوره زمانی طولانی‌تر انجام شود./ایسنا

اخبار مرتبط

icon news

ابتاع به دیابت نوع 2 در سه دهه گذشته دو برابر شده است

رئیس مرکز تحقیقات دیابت استان یزد با حضور در جمع خبرنگاران گفت: متأسفانه شیوع دیابت د...

تشخیص نابینایی ناشی از دیابت توسط هوش مصنوعی

هوش مصنوعی گوگل قادر است بیماری رتینوپاتی دیابتی را در بیمار تشخیص دهد.

دیدگاه خود را بنویسید

icon news