اندیشه‌ای داریم به وسعت ایران
دوشنبه
دوشنبه 25 شهریور 1398
04 خرداد 1398 04 خرداد 1398
17:50 17:50

آدامس بخورید تا سرطان روده بگیرید!

محققان دریافتند که مصرف موادی نظیر سس مایونز و آدامس که حامل مواد سفید کننده هستند خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش می‌دهند.

تاثیر آدامس در افزایش ابتلا به سرطان روده

به گزارش سلام نو، محققان هشدار می‌دهند مواد افزودنی خوراکی که معمولاً به عنوان عامل سفیدکننده در محصولاتی نظیر آدامس و مایونز استفاده می‌شوند می‌توانند منجر به بیماری التهاب روده و سرطان کلورکتال (راست روده) شوند.در این مطالعه، محققان تأثیرات ماده افزودنی E۱۷۱ (نانوذرات تیتانیوم دی اکسید) را بر سلامت بر روی موش‌ها بررسی کردند. این ماده افزودنی معمولاً به میزان بالا در مواد خوراکی و برخی داروها به عنوان ماده سفیدکننده استفاده می‌شود.محققان دانشگاه سیدنی دریافتند مصرف موادغذایی حاوی E۱۷۱ بر میکروبیوم های روده تأثیر دارد و می‌تواند موجب بروز بیماری‌های نظیر التهاب روده و سرطان کلورکتال شود.«ووسیچ کرزانووسکی»، عضو تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «به خوبی اثبات شده است که این ترکیب رژیمی بر فیزیولوژی و سلامت تأثیر دارد.»وی در ادامه می‌افزاید: «یافته های مطالعه ما نشان می‌دهد که مصرف مواد خوراکی حاوی افزودنی E۱۷۱ بر میکروبیوم های روده و همچنین التهاب روده تأثیر گذاشته و می‌تواند منجر به بیماری‌های التهابی روده و سرطان کلورکتال شود.»/بهارنیوز

اخبار مرتبط

icon news

هر روز سه عدد خرما بخورید

مصرف روزانه سه عدد خرما می تواند بسیاری از مشکلات بدن را رفع کند.

مهم ترین نشانه‌های سرطان روده را بشناسید

کارشناساس پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشتی همدان گفت: دفع خون ا...

دیدگاه خود را بنویسید

icon news