اندیشه‌ای داریم به وسعت ایران

چهارشنبه
چهارشنبه 30 مرداد 1398
27 تیر 1398 27 تیر 1398
13:33 13:33

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

 سوپ پیاز فرانسوی یک پیش غذای مناسب و سبک می باشد که به دلیل طعم بی نظیر آن  برای پذیرایی در مهمانی گزینه بسیار مناسبی می باشد.

مواد لازم برای پخت سوپ پیاز فرانسوی

کره : 1قاشق غذاخوری

پیاز حلقه شده : 900 گرم

شکر: 1 قاشق چایی خوری

آرد : 1/2 فنجان

گوشت گوساله :3 فنجان

آویشن تازه : 2 قاشق

نمک و فلفل سیاه: به مقدار کم

نان فرانسوی : 1عدد

پنیر سوئیسی : 3 فنجان

دلستر :کمی

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

لازم به ذکر است که برای تهیه سوپ پیاز فرانسوی باید در مرحله اول  از کره را داخل یک ماهیتابه بریزید و ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود و بعد پیاز را به آن اضافه کنید و به صورت یک لایه نازک به کف ماهیتابه پهن کرده و سپس شکر را روی پیاز ها پخش کنید و اجازه دهید پیاز ها کمی با شکر بپزند.

در مرحله بعد زمانی که پیاز ها  کاملا نرم و طلایی شدند حرارت آن را خیلی کمتر کنید تا به خوبی مغز پخت شود حال در این مرحله آرد را روی پیاز ها پاشیده و هم بزنید و بعد مقداری دلستر،آویشن و گوشت روی آن ها اضافه کرده و اجازه دهید با هم بطور کامل بپزند و مدت 30 دقیقه زمان دهید تا ماهیتابه روی حرارت گاز بماند تا به اصطلاح جا بیافتد برای مزه دار کردن این سوپ می توان  از کمی فلفل سیاه و نمک می توانید استفاده کرد.

لازم به ذکر است که تا پخت کامل سوپ  می توان نان تست ها را با کمی روغن چرب کرده و کنار بگذارید.سپس سوپ را داخل کاسه های مورد نظر بریزید و کاسه ها را نیز داخل ماهیتابه بچینید و 1 یا 2 تکه از نان ها را در اطراف کاسه ها قرار دهید.

در مرحله آخر نصف فنجان پنیر سوئیسی را بین 6 کاسه به طوری قسمت کنید که به هر کدام از کاسه ها مقدار کمی پنیر برسد سپس به مدت چند دقیقه ماهیتابه را روی حرارت گاز قرار داده تا پنیر ذوب شده و به خوبی با سوپ ها مخلوط شود،ناگفته نماند حواستان باشد تا نان های تست نسوزند.

دیدگاه خود را بنویسید

icon news