اندیشه‌ای داریم به وسعت ایران

سه‌شنبه
سه‌شنبه 28 خرداد 1398
26 فروردین 1395 26 فروردین 1395
14:30 14:30

طرز تهیه حلقه های پنیر با سیب زمینی

بهتر است درون قابلمه را به تعداد زیاد سیب زمینی نگذاریم و پر نشود،زیرا در این صورت حرارت روغن پایین آمده و آرد سوخاری اطراف سیب زمینی از آن جدا می شود.

طرز تهیه حلقه های پنیر با سیب زمینی

بهتر است درون قابلمه را به تعداد زیاد سیب زمینی نگذاریم و پر نشود،زیرا در این صورت حرارت روغن پایین آمده و آرد سوخاری اطراف سیب زمینی از آن جدا می شود.

مواد لازم برای تهیه حلقه های پنیر با سیب زمینی

سیب زمینی بزرگ حلقه شده سه عدد

تخم مرغ زده شده دو عدد

خرده مغز نان سفید ۷۵گرم

پنیر پارمزان رنده شده ۴۰گرم

پودر فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری

روغن و پودر فلفل چیلی به میزان لازم

طرز تهیه حلقه های پنیر با سیب زمینی

سیب زمینی ها را به مدت ۱۵تا ۱۰دقیقه در یک قابلمه آبجوش می پزیم تا نرم شوند،سپس آن ها را آبکش می کنیم.پس از این مرحله،خرده های نان،پودر فلفل و پنیر را در یک کاسه مخلوط می کنیم،بعد داخل یک بشقاب گود می ریزیم.

سیب زمینی ها را ابتدا داخل تخم مرغ زده،بعد درون مخلوط پنیر می غلطانیم تا خوب روی سطح سیب زمینی ها را بپوشاند.

روغن را درون قابلمه ای گرم کرده و سیب زمینی ها را به تعدادی که هربار در قابلمه جا می شوند به مدت چهار تا پنج دقیقه سرخ می کنیم تا طلایی و برشته شوند.حالا سیب زمینی ها را با کفگیر از قابلمه خارج کرده و روی دستمال کاغذی آشپزخانه می گذاریم تا روغن اضافی آن ها خارج شود و سپس سیب زمینی های پنیری را به ظرف سرو منتقل کرده و روی آن به دلخواه مقداری پودر فلفل چیلی می پاشیم.

می توانید سیب زمینی های حلقه شده را پس از فرو بردن در مخلوط پنیر و خرده های نان،تا زمان استفاده در یخچال نگهداری کنید.

بهتر است درون قابلمه را به تعداد زیاد سیب زمینی نگذاریم و پر نشود،زیرا در این صورت حرارت روغن پایین آمده و آرد سوخاری اطراف سیب زمینی از آن جدا می شود.

جدول ارزش غـذایی برای حلقه های پنیر با سیب زمینی

کالری برای یک نفر : ۱۴۰کالری

چربی برای یک نفر : ۷.۷۰ گرم

پروتئین برای یک نفر ۴.۷۰: گرم

کربوهیدرات برای یک نفر : ۱۳.۷۰ گرم

دیدگاه خود را بنویسید

icon news