اندیشه‌ای داریم به وسعت ایران

دوشنبه
دوشنبه 27 خرداد 1398
26 فروردین 1395 26 فروردین 1395
14:30 14:30

طرز تهیه ی سوپ نودل و شامی گشنیز

ابتدا پیاز و هویج ها را خیلی ریز خرد کرده،همراه نخود فرنگی،ذرت و آب مرغ روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید،سپس حرارت را ملایم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزد.

طرز تهیه ی سوپ نودل و شامی گشنیز

ابتدا پیاز و هویج ها را خیلی ریز خرد کرده،همراه نخود فرنگی،ذرت و آب مرغ روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید،سپس حرارت را ملایم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزد.

سوپ نودل

مواد لازم برای تهیه ی سوپ نودل

آب مرغ:چهارپیمانه

نودل مرغ:یک بسته

هویج:دو عدد

پیاز:یک عدد

آرد:دو قاشق غذاخوری

آب:یک پیمانه

جعفری خشک:یک قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی:یک و نیم قاشق غذاخوری

آبلیمو:دو قاشق غذاخوری

سینه مرغ پخته و خرد شده:یک پیمانه

نخود فرنگی:نصف پیمانه

ذرت:نصف پیمانه

نمک وفلفل سیاه:به میزان لازم

طرز تهیه ی سوپ نودل

ابتدا پیاز و هویج ها را خیلی ریز خرد کرده،همراه نخود فرنگی،ذرت و آب مرغ روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید،سپس حرارت را ملایم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزد.

حالا نوبت آن است که آرد را در آب سرد حل کرده،همراه ادویه و جعفری به سوپ اضافه و صبر می کنیم تا دوباره به جوش آید و بوی خامی آرد برود.سپس مرغ ها را به سوپ افزوده و در پایان نودل،آبلیمو و رب گوجه فرنگی را به سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سوپ جا بیفتد و نودل پخته شود.

شامی گشنیز

مواد لازم برای چهار تا شش نفر

گوشت چرخ کرده:۳۵۰گرم

سیب زمینی پخته و رنده شده:دو عدد

پیاز رنده شده:یک عدد

تخم مرغ:یک عدد

گشنیز ساطوری شده:۱۰۰گرم

آرد نخودچی:دو قاشق سوپ خوری

دارچین:یک قاشق چای خوری

پودر تخم گشنیز:یک قاشق چای خوری

نمک و فلفل:به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن:به میزان لازم

طرز تهیه ی شامی گشنیز

ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز،سیب زمینی،گشنیز،نمک،فلفل،دارچین و تخم پودر گشنیز مخلوط می کنیم.

سپس تخم مرغ و آرد نخودچی را هم به آن اضافه کرده و تمامی مواد را کاملا با هم مخلوط و خوب ورز داده و مواد را در یخچال به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم.

در پایان،در تابه روغن ریخته و از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک برمی داریم،در دست شکل می دهیم و در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم،بعد با کمی خیارشور یا سیب زمینی سرخ شده،تزیین و سرو می کنیم.

دیدگاه خود را بنویسید

icon news