اندیشه‌ای داریم به وسعت ایران
دوشنبه
دوشنبه 18 آذر 1398
19 مرداد 1398 19 مرداد 1398
15:47 15:47

چند نوع غذا که موجب مسمومیت در تابستان می شوند

در فصل تابستان آمار مسمومیت های غذایی افزایش می یابد. غذاهایی که این احتمال را افزایش می دهند را معرفی می کنیم.

همبرگر

یک همبرگر ممکن است آبدار و خوشمزه به نظر برسد، اما گوشت گاوی که زیر160 دمای درجه فارنهایت پخته شده  باشد بیماری های پخش کننده توسط باکتری را از بین نمی برد. همبرگر را نپخته فقط به این دلیل که هوس کرده اید مصرف نکنید.

اضافه کردن قارچ خرد شده و نمک باعث ایجاد برگر آبدار می شود، به خصوص اگر وقت زیادی را در مخلوط کردن آنها صرف نکنید. اگر شما گیاهان خشک شده یا ادویه را با همبرگر ترکیب کنید و هم بزنید می توانید به راحتی منفذهای هوا را از بین ببرید. این منفذهای کوچک آب را درون آنبه دام می اندازند. البته اگر، روی گوشت را با سرعت سرخ کنید آب در میان آن باقی میماند و سپس با شعله متوسط گوشت ها را بپزید.

استیک


اگر استیک با 145درجه فارنهایت پخته نشده باشد می تواند باکتری هایی را جذب کند، که به ویژه برای کودکان خردسال، مسن ها یا هر کسی که دارای سیستم ایمنی در معرض خطر است، مشکل ساز باشد. هر یک از این سه گروه باید استیک کاملاً پخته شده مصرف کنند. برای آبدار  شدن نباید خوب پخته نشده باشد، توصیه می شود که دو روی آن را کباب کنید، و همچنین از قبل آن را در ماست یا آب لیمو خیس کنید.


مرغ کباب شده


برای از بین رفتن همه باکتری های مضر باید مرغ به 165 درجه فارنهایت برسد. برای رعایت ایمنی بررسی رنگ مرغ کافی نیست بلکه باید دما سنج را بسنجید، زیرا مرغ باید به درجه بالاتر از گوشت گاو برسد، به عنوان مثال، گوشت گاو فقط باید به 160 درجه فارنهایت برسد، آنها را در مناطق جداگانه برای کباب شدن قرار دهید و برای هر یک از آنها از ابزار متفاوت استفاده کنید. اگر سینه مرغ خام را روی همبرگر بریزید، موجب به وجود آمدن آلودگی متقابل خواهد شد. گوشت کبابی خود را بر اساس نوع گوشت در بخش های مختلف قرار دهید، سپس گوشت کاملاً پخته شده را به 135درجه فارنهایت منتقل کنید تا گرم بماند.



گوشت دنده


به خاطر وجود استخوان بین دنده ها، سخت  می توان دانست که آیا دنده ها به حداقل 145 درجه فارنهایت رسیده اند یا خیر. لازم نیست دماسنج را روی استخوان قرار دهید، بلکه روی ضخیم ترین قطعه گوشت نزدیک به استخوان قرار دهید البته این آخرین قسمت کار است.



خربزه


قبل از مصرف خربزه یا طالبی با وجود اینکه پوستشان را نمی خورید برای از بین بردن باکتری ها آن ها را خوب بشویید. هربار که می خواهید پوست و قسمت مرکز آن را جدا کنید، همه قسمت های خوراکی را که از آنها عبور می کنید آلوده می شوند. از زیاده روی خودداری کنید و درست زمان مصرف خربزه راببرید، به محض رسیدن به منزل و قبل از نگه داشتن خربزه در یخچال آن را بشویید. باید دانست میوه های برش خورده امن تر نیستند. میوه های برش خورده نیز در معرض آلودگی هستند.


سالاد سیب زمینی


هر نوع سالاد با ترکیبی از موادی مانند سیب زمینی، تخم مرغ یا سالاد کلم بروکلی باید در کمتر از دو ساعت مصرف شوند. لازم نیست با دماسنج مواد غذایی را کنترل کنید بلکه فقط باید از بازه های زمانی آگاهی داشته باشید و مواد در را سرما نگه دارید. آنها را تا زمانی که آماده سرو آنها باشید، در یخچال بگذارید؛ سپس سالادها را تا یک ساعت قبل از قرار دادن مجدد آنها در یخچال روی بوفه بگذارید. اما آنها را در همان کاسه سرو قرار ندهید. ظروف کم عمق غذا را سریعتر خنک می کنند، بنابراین سالادها را قبل از قرار دادن در یخچال در یک ظرف صاف بگذارید.



سالاد تن ماهی



هنگامی که یک سالاد تن را بیرون می ریزید، احتمالاً قوطی ماهی تن را از انبار مواد غذایی بیرون می آورید، آن را با بقیه مواد مخلوط می کنید و به سمت محل پیک نیک خود میروید. اما از آنجا که کنسرو در دمای اتاق سرو شده است، سالاد شما سرد خواهد شد و شما را دچار دردسر می کند. پس، شب قبل همه مواد را در یخچال بگذارید تا هنگامی که صبح سالاد درست می کنید آنها خوب و سرد شده باشند. با این وجود بهتر است کل ظرف را قبل از موعد درست کنید و آن را یک شب در یخچال بگذارید تا طعم دهنده ها ترکیب شوند. اگر نمی توانید بهترین گزینه برای پذیرایی ماهی تازه است.

تخم مرغ آب پز


پاستوریزاسیون و پردازش تخم مرغ آن را از سالمونلا خلاص می کند، بنابراین تنها یک ده هزارم تخم مرغ ها آلوده به باکتری ها هستند. وقتی که پوست تخم مرغ را می گیرید تماس زیادی با انگشتان شما دارد، بنابراین باکتری ها از انگشتان شما به تخم مرغ منتقل می شوند.


دیدگاه خود را بنویسید

icon news