اندیشه‌ای داریم به وسعت ایران

یک‌شنبه
یک‌شنبه 27 مرداد 1398
20 مرداد 1398 20 مرداد 1398
13:52 13:52

طرز تهیه اسپرینگ رول

اسپرینگ روا از سری غذاهای آسان و سریع جهت پخت است که به عنوان فینگرفود و سرو در مراسمات گزینه مناسبی است.

مواد لازم برای تهیه اسپرینگ رول

روغن مایع: دو قاشق چای خوری

پیاز کوچک خرد شده به صورت خیلی ریز: یک عدد

فلفل شیرین: یک قاشق چای خوری

آرد سفید حل شده: دو قاشق چای خوری

آب سرد: یک چهارم فنجان

نودل: صد گرم

فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری

هویج رنده شده: دو عدد

فندق خرد شده: یک دوم فنجان

سس سویا: یک چهارم فنجان

پیازچه خرد شده به صورت خیلی ریز: دو عدد

سینه مرغ خرد شده به صورت مکعب: دو عدد

خمیر ورقه ای اسپرینگ رول آماده: یک بسته

طرز تهیه اسپرینگ رول

نودل را درون ظرف مناسبی بریزید و به آن آب جوش اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند.

پس از بیرون آوردن نودل، آن را با استفاده از قیچی به قطعات کوچک تقسیم کنید و آن را کنار بگذارید.

روغن مایع را درون ظرف مناسبی بریزید و پیاز خرد شده را درون ظرف بریزید و سرخ کنید تا ترد شود. سپس مرغ های مکعبی را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

به پیازهای تفت داده شده، مرغ، هویج، پیازچه، فندق، فلفل شیرین و فلفل سیاه را اضافه کنید و به مدت ۲الی ۳دقیقه به خوبی هم بزنید.

سپس به مواد، نودل و سس سویا را اضافه کنید و به مدت ۲الی ۳دقیقه هم بزنید. سپس ظرف را از روی اجاق بردارید و اجازه دهید خنک شود.

سپس ورقه های خمیر آماده را با یک قاشق غذاخوری از مواد ترکیب شده بپوشانید.

کناره های ورقه را تا کنید و به صورت لوله بپیچانید و انتهای ورقه را با استفاده از مخلوط آرد و آب به وسیله برس آشپزخانه بچسبانید.

اسپرینگ رول ها را داخل سرخ کن قرار دهید و درجه حرارت را بر روی ۱۸۰تنظیم کنید و به مدت هفت دقیقه درون سرخ کن قرار دهید و سپس به صورت داغ سِرو کنید.

دیدگاه خود را بنویسید

icon news