اندیشه‌ای داریم به وسعت ایران
سه‌شنبه
سه‌شنبه 26 شهریور 1398
20 شهریور 1398 20 شهریور 1398
10:21 10:21

آجیل خام بخوریم یا آجیل بو داده؟

آجیل ها بسیار سالم هستند و یک میان وعده کامل محسوب می شوند.آنها مملو از چربی های سالم ، فیبر و پروتئین هستند و منبع خوبی برای بسیاری از مواد مغذی و آنتی اکسیدان های مهم هستند.علاوه بر این ، مطالعات نشان داده است که خوردن آجیل دارای خواص درمانی بسیاری از جمله کاهش کلسترول ، فشار خون و قند خون است.

حال این سوال پیش می آید که آیا بو دادن آجیل بر ارزش غذایی آن تأثیر دارد یا خیر.

در این مقاله به مقایسه آجیل های خام و بو داده می پردازیم که کدام نوع سالم تر است.

آجیل بو داده

چرا آجیل بو داده می شود؟

به طور کلی آجیل را برای بهبود طعم ، عطر و ترد شدن آن بو می دهند.

برای جدا کردن پوسته های آجیل از مغز آنها گاهی از روش های بو دادن استفاده می شود. این یک روش متداول برای بادام زمینی است و دلیل اینکه آنها تقریباً  به صورت خام فروخته نمی شوند

دو حالت آجیل را بو میدهند:

  • تفت دادن خشک:تفت دادن بدون روغن. آجیل ها را می توان در داخل فر یا روی ماهیتابه تفت داد.

  • تفت دادن با روغن: تفت دادن با استفاده از روغن. آجیل ها را نیز می توان روغن تفت داد

آجیل خام بسیار سالم است ، اما ممکن است حاوی باکتری های مضر باشد. با این حال ، بعید نیست که باعث بیماری شود.

از طرف دیگر آجیل بو داده ممکن است حاوی آنتی اکسیدان ها و ویتامین های کمتری باشد. برخی از چربی های سالم آنها ممکن است از بین رفته باشد.

در پایان ، دمای و مدت زمان برشته شدن می تواند تأثیر زیادی داشته باشد.

اگر آجیل در دمای متوسط و متوسط و در حدود 284 درجه فارنهایت (140 درجه سانتیگراد) قرار داده شود ، از بین رفتن ویتامین به حداقل می رسد ، چربی های سالم هم بی ضرر هستند

اگر می خواهید آجیل بو داده را بخورید ، به خاطر داشته باشید که برخی آجیل های بو داده شده که در فروشگاه ها فروخته می شوند ، با نمک چاشنی می شوند و بعضی از آنها حتی دارای پوشش قند هستند.

به جای خرید آجیل بو داده شده ، آنها را خام بخرید و خودتان آنها را برشته کنید ، ترجیحاً در فر. به این ترتیب شما می توانید دما را بهتر کنترل کرده

علاوه بر این ، بو دادن در دماهای پایین بین 248-284 درجه فارنهایت (حتی 120-404 درجه سانتیگراد) - و حتی در دماهای متوسط بین 284-320 درجه فارنهایت (140-160 درجه سانتیگراد) - نشان داده شده است که طعم بهتری به آجیل می دهد.

آجیل خام

آجیل خام ممکن است دارای باکتری های مضر و قارچ ها باشد،

دلیل آن این است که گاهی آجیل ها هنگام برداشت بر روی زمین ریخته یا به زمین می افتند. اگر خاک با باکتری آلوده باشد ، آجیل به راحتی با باکتریها در تماس خواهد بود.

آب آلوده ممکن است باکتریهای مضر را هم هنگام برداشت یا بعد از برداشت محصول به وجود آورد.در حالی که آجیل بو داده باعث کاهش تعداد باکتری های روی آنها می شود.

پس در نتیجه:

هم آجیل خام و هم بو داده سالم است. بهتر است آنها را خودتان با دمای متوسط در حدود 284 درجه فارنهایت (140 درجه سانتیگراد) برای مدت زمان 15 دقیقه بو داده کنید.

اخبار مرتبط

icon news

نقش آجیل در برنامه غذایی کودک

تغذیه کودکان از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.   گفتنی است وجود تنوع در تغذیه کودکان...

روش های نگهداری از آجیل

نگهداری آجیل نیاز به دقت زیادی دارد چرا که هر گونه سهل انگاری می تواند باعث خراب شدن ...

استفاده نکردن از آجیل کهنه

عامل رشد این قارچ و تولید سم افلاتوکسین در میان محصولات کشاورزی به ویژه خشکبار،شرایط ...

برخی از خاصیت های آجیل ها

نکته ای که در خصوص آجیل ها و بهداشت آن ها وجود دارد این است که باید حتما در شرایط منا...

دیدگاه خود را بنویسید

icon news