اندیشه‌ای داریم به وسعت ایران
چهارشنبه
چهارشنبه 20 فروردین 1399
30 بهمن 1398 30 بهمن 1398
16:28 16:28

دستور پخت مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی

 این غذا با ریحان تایلندی درست می‌شود که با ریحان منطقه زندگی ما فرق دارد و دارای طعمی نزدیک به شیرین بیان دارچین و نعنا دارد .

البته شما می‌توانید این غذا را با ریحان معمولی درست نمایید که دارای طعم بسیار لذت بخشی می شود و جزو غذاهای فوری است که به مدت ۴۰ دقیقه می توانید آن را درست کنید .

( دستور پخت مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی مناسب ۴ نفر می باشد .)

مواد لازم برای مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی :

سینه مرغ خرد شده ۷۰۰ گرم

نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

پیاز خرد شده نگینی یک عدد متوسط

سیر له شده ۶ حبه

سس سویا ۲ قاشق غذاخوری

برنج سفید پخته شده برای سرو غذا

نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری

روغن گیاهی ۶ قاشق چای خوری

فلفل دلمه‌ای نگینی شده ۲ عدد

سرکه ۲ قاشق غذاخوری

ریحان تازه نصف شده نصف یک پیمانه

طرز تهیه مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی

سینه مرغ را پاک کنید و استخوان‌ها را از آن خارج نمایید و به قطعاتی به اندازه ۲ تا ۳ سانتی متر خرد نمایید و بعد از آن که به خوبی شستید آنها را خشک کنید سپس تابه خود را بر روی حرارت گذاشته و مقدار کمی روغن درون آن بریزید و اجازه دهید روغن شما به خوبی داغ شود . حالا نشاسته نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید و سپس مرغ ها را درون آن کاسه بغلتانید و سپس به داخل تابه ای که روغن داغ شده است مرغ ها را بریزید هنگامی که مرغ ها در تابه درحال سرخ شدن می باشد شما پیاز را خرد کنید و در یک تابه مجزا به همراه روغن تفت بدهید تا سرخ شود بعد از آن که رنگ طلایی گرفت ۶ حبه سیر له شده را به آن اضافه نمایید و همچنین فلفل دلمه ای خرد شده نگینی را درون آن بریزید .

در مرحله بعد سس سویا و سرکه را اضافه نمایید و مرغ های سرخ شده را هم بریزید و تفت دهید یک پیمان آب اضافه کنید و اجازه دهید مواد به مدت یک ساعت پخته و جا بیفتد در  مرحله پایانی ریحان های خرد شده را داخل مواد ریخته و سپس شعله را خاموش کنید در کنار این مرغ و ریحان تایلندی برنج خود را نیز به هر گونه که دوست دارید طبخ کنید و در کنار خوراک مرغ تایلندی سرو نمایید .

نکاتی ریز در مورد مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی

مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی یک غذای بین المللی می باشد که مختص کشور تایلند است .

زمان آماده سازی برای این غذا ۲۰ دقیقه است و مدت زمان انتظار برای پخت غذا ۴۰ دقیقه می باشد .

این غذا را می‌توانید در وعده ناهار یا شام میل نمایید . همچنین در ماه رمضان به دلیل سبک بودن این غذا می توان در وعده سحری یا افطار میل کرد .

دستور تهیه مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی مناسب ۴ نفر می باشد .

اخبار مرتبط

icon news

غذاهای مضر برای سلامت کودکان

متاسفانه امروزه شاهد تغذیه نامناسب برخی از کودکان هستیم که این خود می‌تواند در سلامت ...

خوراکی هایی که نباید قبل از خواب میل کنید

بدخوابی یکی از مشکلات رایج این روزها است و دلایل متعددی می تواند داشته باشد که یکی از...

برخی از غذاهای دارای چربی ترانس که برای سلامتی مضر هستند

مرغ سرخ شده، پیاز حلقه شده و سرخ شده، ناگت هم جزء غذاهایی هستند که چربی ترانس دارند و...

برخی از غذاهای مفید برای ایام امتحانات

تغذیه یکی از عوامل مهم و‌ موثر برای ایام امتحانات است و باید بسیار جدی گرفته شود زیرا...

دیدگاه خود را بنویسید

icon news