اندیشه‌ای داریم به وسعت ایران
چهارشنبه
چهارشنبه 13 فروردین 1399
06 فروردین 1399 06 فروردین 1399
21:33 21:33

طرز تهیه کیک گردو و خرما میان وعده ای مقوی

گردو و خرما دارای خواص بسیار زیادی می باشند و می توان این کیک ساده و راحت را برای تقویت کودکان خود درست کرد و خواص آن را دریافت نمود. در این بخش از سلام نو به شما طرز تهیه کیک گردو و خرما را آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

قبل از هر چیزی بهتر است خواص خرما و گردو را برای شما بصورت مختصر شرح دهیم:

خواص گردو

گردو دارای فواید بسیاری می باشد و سرشار از امگا ۳ است که دو منبع منگنز و مس می‌باشد منیزیم و فسفر نیز در گردو وجود دارد و مقداری روی ، آهن ، سلنیوم ، کلسیم در گردو پیدا شده است . وجود مقدار کمی سدیم یا نمک در گردو اثبات شده است و همچنین ویتامین B1  ،B5 ، B6 دارد و ویتامین هایی همچون B3 B2 E نیز دارا می باشد هر ۱۰۰ گرم گردو دارای ۶۵۴ کالری است .

خواص خرما

هر خرما حاوی ۲۰ کالری می باشد و همچنین خرما غنی از آنتی اکسیدان است و ۲۸ میلی گرم کلسیم و ۵ گرم کربوهیدرات در خود دارد. وجود تانن در خرما موجب می شود از آسیب سلولی جلوگیری شود و در برابر التهاب محافظت کرده. در واقع خوردن خرما با معده خالی موجب کشته شدن کرم روده می شود ، به کم خونی کمک می کند ، اختلالات جنسی را برطرف نموده و مشکلات قلبی ، اختلالات روده ، تنظیم سطح کلسترول و تسکین یبوست می کند .

مواد لازم برای کیک گردو و خرما

گردوی خرد شده ۱۵ گرم یا ۱ قاشق سوپخوری

خرمای پوست و هسته گرفته شده ۲۵ گرم و یا دو قاشق سوپخوری

تخم مرغ یک عدد کامل و یک عدد سفیده تخم مرغ

وانیل نصف قاشق چای خوری

آرد سبوس دار مانند آرد نان سنگک ۲۰ گرم یا ۳ قاشق سوپخوری

پودر قند دو قاشق سوپ خوری سر خالی

پودر کاکائو ۱ قاشق سوپخوری

شیر کم چرب ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه کیک گردو و خرما

ابتدا زرده تخم مرغ و وانیل را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی خوب بزنید تا غلیظ شود و رنگ آن کرم شود.  سپس پودر کاکائو و آرد الک شده را به کمک یک قاشق مخلوط نموده و سپس شیر را کم کم به آن اضافه کنید تا یک دست شود سفید را در ظرفی مجزا با همزن برقی به خوبی زده تا به مانند خامه سفت شده و به رنگ سفید در بیاید.

سپس در مرحله نهایی سفیده تخم مرغ را که زدید به مخلوط اولیه خود اضافه نمایید و به همراه قاشق به آرامی هم بزنید کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط خرما له شده و گردو را در قالب بریزید و خوب صاف کنید سپس مایه کیک را اضافه نمایید و ۴۰ الی ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در داخل فر بگذارید.

نکاتی راجع به کیک گردو و خرما

این کیک را می‌توان به عنوان دسر در وعده عصرانه سرو نمود .

مدت زمان آماده شدن آن ۱۵ دقیقه است .

مدت زمان پخت کیک ۴۵ دقیقه می باشد .

اندازه های اعلامی برای چهار نفر است .

اخبار مرتبط

icon news

5 مورد از مزایای سلامتی خرما

خرما میوه های درخت نخل است و سرشار از مواد معدنی، فیبر سالم و ویتامین است. خرما یکی ا...

روزانه چند خرما بخوریم؟

خرما، دارای کالری زیادی است. حاوی یک دوز جامد فیبر، مواد مغذی حیاتی و آنتی اکسیدان ها...

روش تمیز کردن سیاهی دست ناشی از گردو پاک کردن

برخی از افراد عادت دارند که پوست گردوی تازه ای را که می خرند را خودشان بگیرند. مشکل ا...

دیدگاه خود را بنویسید

icon news