اندیشه‌ای داریم به وسعت ایران
سه‌شنبه
سه‌شنبه 19 فروردین 1399
05 فروردین 1399 05 فروردین 1399
16:53 16:53

آموزش کوفته کله‌گنجشکی با گوشت مرغ

امروز خدمتتان رسیدم تا یک غذای خوشمزه با طعمی بی‌نظیر را در اختیار شما دوستان عزیز قرار دهم امیدوارم دوست داشته باشید و در مهمانی‌ها و مجالس از آن استفاده کنید. نام این غذا کوفته کله‌گنجشکی هست.


مواد لازم:
سیب‌زمینی: 1عدد
رب: 4 قاشق غذاخوری
سینه مرغ: 4تکه
جعفری: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
آرد گندم: 100گرم
جوز هندی: نوک قاشق چای‌خوری
روغن‌زیتون:3 قاشق غذاخوری
عصاره مرغ: یک فنجان
پیاز: 1عدد
بکینگ پودر: 1 قاشق چای‌خوری
ساقه کرفس: 3عدد
کره: 15 گرم
شیر: 2 قاشق غذاخوری
هویج: 2عدد
آرد ذرت: 1 قاشق غذاخوری
قارچ: 75 گرم
آب انگور: 100 میلی‌لیتر
آویشن: 1 قاشق چای‌خوری
طرز تهیه و دستور پخت این غذای لذیذ

کوفته کله‌گنجشکی رو می تونید با نخود و یا لوبیا سبزی گرم و مقداری سالاد سبز سرو کنید.
با ما همراه باشید:
مرحله اول آموزش کوفته کله‌گنجشکی:
برای اینکه به‌محض قرار دادن غذا در فر، غذایتان شروع به پخت کند و زودتر اماده شود فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
مرحله دوم آموزش کوفته کله گنجشکی:
چربی‌های اضافی مرغ جدا کرده وسیله مرغ را به چهار قسمت تقسیم و آن را می‌شوییم و منتظر
می‌مانیم تا خشک شود.
مرحله سوم آموزش کوفته کله گنجشکی:
روی سینه مرغ را نایلون کشیده و با بیفتک به آن ضربه زده تاکمی بافت‌های گوشت سست شود و به‌راحتی بپزد و زودتر آماده شود.سپس نمک و فلفل و آویشن را اضافه می‌کنیم و سینه مرغ را خوب مزه دار می‌کنیم.
مرحله چهارم آموزش کوفته کله گنجشکی:
تابه‌ای بر روی شعله متوسط گاز قرار داده و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم در یک الی دو دقیقه روغنمان داغ شود. سپس به آن مرغ‌های مزه دار شده را اضافه می‌کنیم. شعله راکمی زیاد کنید تا مرغ‌ها خوب سرخ شوند. یک‌طرف مرغ که سرخ شد آن را با کمک کفگیر برگردانید تا طرف دیگران هم سرخ شود.
بعد از اتمام سرخ شدن مرغ ، آن‌ها را برداشته و در ظرف دیگری قرار دهید.
مرحله پنجم آموزش کوفته کله گنجشکی:
یک پیاز شسته و با قسمت ریز رنده آن را رنده کنید.
حال ساقه کرفس تمیز شسته را به قطعات دو سانتی‌متری تقسیم می‌کنیم.
سپس پیاز و کرفس‌ها را در همان تابه قراردادِ و با شعله کم که پیاز و کرفس‌ها نسوزد،آن‌ها را تفت می‌دهیم.
حدود پنج الی هفت دقیقه اجازه می‌دهیم تا پیازها و کرفس‌ها سرخ شوند و آبشان کشیده شود.
مرحله ششم آموزش کوفته کله گنجشکی:
حالا هویج‌ها را شسته و اجازه دهید خشک شود و به‌صورت خلالی آن را خورد کنید.
قارچ‌ها کاملاً تمیز بشویید و بعد با دستمال حوله‌ای تمیزش کنید. به این نکته توجه کنید که قارچ نباید با آب زیاد شسته شود زیرا حالت خمیری به خود می‌گیرد.
اکنون عصاره مرغ و هویج و قارچ و فلفل و نمک و جوز هندی آسیاب شده سپس آب انگور را در درون ظرف موردنظر می‌ریزیم . اجازه دهید مایع داخل ظرف به جوش بیاید و سپس مرغ‌ها را داخل قابلمه بگذارید و خاطرجمع شوید که مایع داخل قابلمه روی مرغ‌ها را بپوشاند.
نکته: اگر مایع روی مرغ‌ها را نپوشانده بود مقدار عصاره را افزایش می‌دهیم.
در ظرف گذاشته و با دستکش مخصوص فر ان را داخل فر قرار داده و اجازه دهید به مدت سی الی سی‌وپنج دقیقه بپزد.
مرحله هفتم آموزش کوفته کله گنجشکی:
در این مرحله یک قاشق غذاخوری شیر و آرد ذرت را به مرغ بیفزاید و منتظر بمانید تا ترکیب مرغتان کاملاً غلیظ و به‌قول‌معروف جا بیفتد. به مقدار لازم رب گوجه را در روغن تفت دهید و بعد به ترکیب موادتان بیفزاید.
اکنون آرد گندم و بکینگ پودر و شیر و کره آب‌شده را باهم زن دستی ،هم بزنید تا نرم شوند و کوفته‌های کوچک درست کنید سپس مرغ را ریش‌ریش کرده تا در خورشت رویت نشود. سیب‌زمینی و کمی هویج را ریز خورد کرده و به خورش اضافه کنید.
کوفته‌ها را به مرغ اضافه کرده و 20 دقیقه دیگر زمان بدهید تا بپزند.

دیدگاه خود را بنویسید

icon news