اندیشه‌ای داریم به وسعت ایران

شنبه 03 فروردین 1398
21 اسفند 1397
20:20

درآمد ماهی قرمز در شب عید چقدر است؟

کارشناس مسئول ماهیان زینتی سازمان شیلات کشور، میزان تولید انواع ماهی قرمز در ایام نوروز را بیش از 80 تا 100 میلیون قطعه عنوان می کند.

درآمد حداقل 200میلیارد تومانی ماهی قرمز در شب عید

به گزارش سلام نو، هر ساله تقریبا از اواخر بهمن تشت های ماهی قرمز در معابر و خیابان ها نوید  نزدیک شدن نوروز را می دهد. اولین مشتریان بساط ماهی گلی فروشان نیز کودکان هستند که مشتاقانه به حرکت ماهی ها در تشت های پر آب دستفروشان زل می زنند.

هر ساله تولید و عرضه این آبزی تازه وارد بر سفره ی نوروز ایرانی ها درآمدی را نصیب فعالان حوزه پرورش این ماهی می کند. اما امسال میزان درآمد آن ها چقدر است؟

بسته به نوع ماهی ، سلامت و سرحال بودن آن قیمت ها متفاوت است. پرس و جو در بازار نشان می دهد قیمت ها از 500 تومان تا 15 هزار تومان متغییر است، اما بیشتر ماهیان که مشتریان عام دارند در حدود 2 هزار تومان به فروش می رسد.

محمد حسن الهی، کارشناس مسئول ماهیان زینتی سازمان شیلات کشور، میزان تولید انواع ماهی قرمز در ایام نوروز را بیش از 80 تا 100 میلیون قطعه عنوان می کند.

به گفته وی؛ گران ترین ماهی های مخصوص سفره عید، گلدفیش با قیمت هر قطعه 15 هزارتومان و بلک مور با قیمت 5 هزارتومان است.

الهی عمده ماهی های عرضه شده برای سفره نوروز را ماهی گلی دانست که متوسط قیمت 2 هزار تومان برای آن منطقی است.

"با این اطلاعات می توان تخمین زد در کمتر از یک ماه ماهی گلی حداقل 200 میلیارد تومان برای دست اندرکاران تولید تا عرضه آن درآمدزایی دارد".

به ماهی قرمز دست نزنید

این کارشنان سازمان شیلات کشور به خریداران ماهی سفره نوروز توصیه کرد که خرید خود را از مراکز معتبر فروش ماهیان زینتی دارای مجوز انجام دهند.

الهی ادامه داد: حتما در هنگام خرید توجه داشته باشید که ماهی در مخزن های مخصوص و استاندارد نگهداری شود.

وی با تاکید بر اینکه هرگز به ماهی قرمز دست نزنید از مردم خواست در هنگام تعویض آب از دست کش یا توری های مخصوص برای گرفتن ماهی استفاده کنند.

الهی دمای آب مناسب برای نگهداری ماهی قرمز را 24 درجه عنوان کرد و افزود: آبی که ماهی در آن نگهداری می شود باید کلرزدایی شود و این کار را می توان با قرار دادن آب به مدت 2 تا 3 ساعت در فضای باز انجام داد.

این کارشناس درباره شکل ظاهری ماهی قرمز نیز گفت: پوست ماهی باید شاداب ، بدون لک و خونمردگی باشد.

الهی همچنین توصیه کرد که غذا دهی به ماهی قرمز به میزان اندک و با فاصله چند روز انجام شود.

وی در پایان تاکید کرد که مردم از رهاسازی ماهی قرمز در رودخانه یا دریاچه ها خودداری کنند و رهاسازی را تنها در محل های تعیین شده توسط شهرداری انجام دهند./اقتصادانلاین

اخبار مرتبط

نیازی به کمپین نیست، مردم خودشان آجیل نمی‌خرند!

افزایش 100 تا 200 درصدی قیمت آجیل را می توان در راستای بار روانی ناشی از افزایش قیمت ...

اوضاع قیمت میوه در آستانه عید چگونه است؟

قیمت میوه در میادین مرکزی میوه و تره‌بار تغییر چندانی نکرده است اما این موضوع در مغاز...

رونق اندک بازار مسکن در آستانه نوروز

بازار معاملات ملک در کشور در روزهای پایانی سال طبق روال هر ساله کمی رونق گرفت.

موضع‌گیری جهانگیری درباره شب عید دشوار امسال

اسحاق جهانگیری ، معاون اول رئیس جمهور معتقد است عده ای در نزدیکی شب عید قصد دارند شرا...

دیدگاه خود را بنویسید