اندیشه‌ای داریم به وسعت ایران

پنج‌شنبه 01 فروردین 1398
24 اسفند 1397
11:35

طرز تهیه سالاد یونانی

سالاد یونانی یکی از پیش غذاهای بسیار محبوب و پُرطرفدار در تمام دنیا می باشد و هر فردی با هر ذائقه ای می تواند سالاد یونانی را تهیه کرده و میل کند زیرا با تمامی ذائقه ها سازگاری دارد.

سالاد یونانی از جمله پیش غذاهایی است که در بسیاری از رستوران ها و خانه ها تهیه و سرو می شود.

سالاد یونانی تا حدی  شبیه به سالاد کاهوی ایرانی می باشد.

در این مطلب، طرز تهیه سالاد یونانی را آموزش می دهیم...پس با ما همراه باشید...

مواد لازم برای تهیه سالاد یونانی

کاهو سالادی:به مقدار لازم

فلفل دلمه ای سبز: یک عدد

خیار: دو عدد

پنیر فتا (سفید): به مقدار لازم

گوجه فرنگی: دو عدد

فلفل دلمه ای زرد: یک عدد

نمک: به مقدار لازم

زیتون سیاه: به مقدار لازم

فلفل: به مقدار لازم

زیتون سبز بدون هسته:به مقدار لازم

فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد

انگور:به مقدار لازم

سرکه بالزامیک:به مقدار لازم

پیاز قرمز: یک پیمانه

طرز تهیه سالاد یونانی

در مرحله اول باید یک ظرف مناسب و ترجیحا بیضی شکل را برای تهیه سالاد یونانی انتخاب کرده و کاهوها را به خوبی شسته و درون آن بچینید.

خیارها را بخوبی شسته و خرد کنید. سپس پیاز قرمز را به خوبی شسته و پوست کنده و به صورت ریز خرد کنید و در ظرف بچینید.

سپس، فلفل دلمه ای های قرمز، سبز و زرد را به خوبی شسته و به صورت طولی برش بزنید و به مواد اضافه کنید.

گوجه فرنگی های شسته شده را خرد کنید و درون ظرف بچینید . پنیر فتا هم باید به صورت خرد شده درون ظرف قرار بگیرد.

در مرحله ی بعدی، زیتون سیاه، زیتون سبز بدون هسته، انگور و لوبیاهای پخته شده را روی مواد قبلی بچینید و باز هم می توانید از کاهو در کنار آن ها استفاده نمایید.

دیدگاه خود را بنویسید