استفاده از رنگ به جای زعفران، تخلف آشکار برخی رستورانها
اواسط سال گذشته بود که متولیان سازمان غذا و دارو
ضمن آزمایش برخی لواشکهای عرضه شده در مناطق تفریحی و گردشگری، از
سرطانزا بودن رنگهای مصنوعی مورد استفاده در ترکیب این مواد خبر دادند.
این معضل امروز رنگ دیگری به خود گرفته و به یکی از تخلفات آشکار
رستورانها تبدیل شده است.
به گزارش پایگاه خبری سلامانه، مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و
دارو، استفاده از رنگ به جای زعفران را یکی از تخلفات آشکار شمار زیادی از
رستورانها عنوان کرد و گفت: «ازجمله تخلفات مهم دیگر رستورانها آلودگی
میکروبی برخی مواد غذایی است که به دلیل استفاده از مواد غذایی ارزان قیمت و
بیکیفیت و رعایت نکردن اصول بهداشتی رخ میدهد.»
دکتر حسین رستگار ضمن اظهار تاسف از اینکه این نوع آلودگیها در تمام طول
سال در برخی رستورانها وجود دارد، تصریح کرد: «مسئولان نظارتبر غذا و
دارو در تمام ایام نوروز به حالت آمادهباش هستند و علاوهبر رسیدگی به
شکایات مردمی، به کار رستورانها، اغذیه فروشیها و فروشگاههای عرضه مواد
غذایی نظارت میکنند.»
وی با تاکیدبر اینکه مردم میتوانند با شماره تلفن 1490 هرگونه تخلفات
بهداشتی را گزارش دهند، خاطرنشان کرد: «هرگونه تخلفی که گزارش شود با حضور
ماموران وزارت بهداشت پیگیری میشود و گزارش آمار تخلفات و موارد رسیدگی
شده نیز بعد از عید اعلام میشود.»