طرز تهیه نان هندوانه ای و شیرینی ماکارون

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ی دونوع شیرینی را آموزش دهیم که دونوع شیرینی خوشمزه و خوش آب و رنگ می باشند و می توان برای مهمانی ها،جشن ها و مناسبت های مختلف تهیه کرد.

مواد لازم برای تهیه نان
هندوانه ای

شیر: یک پیمانه

کره:یک و نیم قاشق غذاخوری

شکر:دو
و نیم قاشق غذاخوری

نمک:یک
قاشق چای خوری

مخمر
فوری:سه قاشق چای خوری

زرده
تخم مرغ:یک عدد

آرد:سه
پیمانه

رنگ
خوراکی قرمز و سبز:به میزان لازم

کشمش:به
میزان لازم

طرز
تهیه نان هندوانه ای

شیر
ولرم،شکر و مخمر را با هم مخلوط کرده و به مدت ۵-۸دقیقه
می گذاریم تا عمل بیاید و روی آن کف کند.

از
آن سو،در ظرفی مناسب کره،نمک و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده،سپس مخلوط شیر را
اضافه و دوباره هم می زنیم.

سپس
دو پیمانه از آرد را به تدریج اضافه می کنیم.خمیر را خوب ورز داده و با کاردک به سه
قسمت مساوی تقسیم می کنیم.در یک قسمت رنگ خوراکی قرمز و کمی کشمش می ریزیم،و سپس
آن را خوب ورز می دهیم و کنار می گذاریم تا ورآید.در قسمت دیگر خمیر رنگ سبز و
مابقی آرد را ریخته،خوب ورز می دهیم و کنار می گذاریم.خمیر بعدی که سفید هست را با
وردنه باز کرده و با برس روی آن شیر می کشیم،البته این کار را بعد از یک ساعت
استراحت خمیرها انجام می دهیم.خمیر قرمز را لا به لای خمیر سفید قرار داده،بعد با
وردنه خمیر سبز را باز می کنیم و گلوله خمیر آماده شده را وسط آن می پیچیم،سپس
داخل قالب لوف قرار می دهیم و می گذاریم به مدت نیم ساعت استراحت کند و بعد از این
مدت قالب را در فر با حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد تا وقتی که رویه نان
حالت برشتگی،پختگی و سبک شدن پیدا کند،می گذاریم تا نان هندوانه ای آماده شود.

مواد
لازم برای شیرینی ماکارون

بادام
پودرشده:۱۲۵گرم

شکر
دانه ریز:۳۰گرم

پودر
قند:۲۰۰گرم

آرد
ذرت:دو قاشق سوپ خوری

سفیده
تخم مرغ:سه عدد

رنگ
خوراکی مجاز در صورت تمایل:به میزان لازم

مواد
لازم برای گاناش:

خامه۱۰۰:گرم

شکلات
سفید رنده شده:۲۰۰گرم

رنگ
خوراکی دلخواه:یک قطره

طرز
تهیه شیرینی ماکارون:

پودر
بادام،آرد ذرت و پودر قند را داخل مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم تا یکدست شود.با
دست از الک رد کرده و دوباره میکس می کنیم.

سفیده
تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن می زنیم تا کف کند،سپس شکر را به تدریج
افزوده،به وسیله همزن می زنیم تا فرم گرفته و جای پره های همزن روی آن بماند و محو
نشود.بعد از آن رنگ دلخواه را به مواد افزوده و کمی،هم می زنیم.

مخلوط
پودر بادام و پودر قند را در سه مرحله به "سفیده "افزوده و به وسیله
"لیسک "هم می زنیم تا مخلوط یکدست و شفاف شود،سپس آن را داخل قیف با
ماسوره ساده می ریزیم.

سینی
را به وسیله ورق سیلیکونی می پوشانیم،بعد مواد را به صورت دایره سه سانتی متری روی
ورق سیلیکونی می ریزیم.(دایره ها حدود دو سانتی متر از هم فاصله داشته باشند)حالا
سینی را به مدت ۳۰دقیقه در دمای محیط قرار داده تا رویه
ماکارون ها را ببندد و به دست نچسبد.

سپس
فر را با حرارت ۱۴۰درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم
شود.و حال نوبت این است که سینی را به مدت ۱۸تا۱۵دقیقه
در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا ماکارون ها بپزند.

پس
از پخت،سینی را از فر بیرون آورده و پس از سرد شدن،ماکارون ها را به وسیله
"گاناش "به هم متصل می کنیم.

طرز
تهیه گاناش

خامه
را در ظرفی ریخته،روی حرارت قرار می دهیم و هم می زنیم.شکلات را به آن اضافه،همزده
و رنگ دلخواه را به آن اضافه می کنیم و از روی حرارت برمی داریم.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید