۲۶ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۰
کد خبر: 23214

طرز تهیه سوپ شیر

سوپ شیر یکی از سوپ های
خوشمزه و دلچسب است که به سوپ سفید هم معروف می باشد.این پیش غذا را معمولا در مراسم های
مختلفی از جمله مهمانی های رسمی تهیه کرده و سرو می کنند.

سوپ
شیر را با موادی همچون مرغ،قارچ،شیر و جو تهیه می کنند که در این مطلب قصد داریم
طرز تهیه ی این سوپ دلچسب را برای چهار نفر آموزش دهیم.

مواد
لازم برای طرز تهیه سوپ شیر

سینه
مرغ ۱ عدد

جو
پرک ۱۰۰ گرم

شیر
۱ لیتر

هویج
۱عدد

آب
مرغ ۲پیمانه

خامه
۱۰۰میلی لیتر

کره
۵۰گرم

آرد
سفید ۳ قاشق غذاخوری

جعفری
به میزان لازم

فلفل
سیاه به میزان لازم

نمک
به میزان لازم

دستور تهیه سوپ شیر

در مرحله ی اول جو را
خیسانده تا نرم شود.پس
از آبکشی جو آن را در قبلمه ای ریخته و دو لیوان آب به آن اضافه می کنیم تا تقریبا
در مدت زمان ۱۰دقیقه ای بپزد.پس از اینکه جو به مدت ۱۰دقیقه
پخته شد آب مرغ را به آن اضافه کرده و سپس هویج رنده شده را به آن اضافه می
کنیم.بهتر است که هویج با قسمت درشت،رنده شده باشد.

در مرحله ی بعدی کره را
در ظرف کوچکی قرار داده و با حرارت کافی آب می کنیم.پس از اینکه کره آب شد آرد سفید را
آرام آرام اضافه می کنیم و به طور کامل با کره مخلوط می کنیم تا آرد طعم خامی اش
را ازدست بدهد.

پس
از تغییر رنگ آرد،شیر را به آن اضافه می کنیم و به طور مداوم مواد را مخلوط می
کنیم تا آرد فرم گلوله ای به خود نگیرد.

شیر
و آرد باید به قدری باهم ترکیب شوند تا یک سس غلیظ بدست آید.

در
مرحله ی بعدی سینه مرغ را با مقداری آب و یک پیاز طبخ می کنیم و پس از آن سس غلیظ
آرد و شیر را به همراه سینه مرغ پخته شده به سوپ اضافه می کنیم.اگر سوپ شیر حالت
سفتی و غلیظی به خود گرفت باید مقداری آب جوش به آن اضافه کرد.

در
مرحله ی بعدی خامه،نمک و فلفل سیاه را به سوپ اضافه می کنیم و در آخرین مرحله
اجازه می دهیم سوپ با حرارت مناسب پخته شود و در اصطلاح جا بیفتد.وقتی که سوپ با
حرارت ملایم در حال پختن است جعفری خرد شده را اضافه می کنیم.البته بهتر است برای
حفظ خاصیت جعفری آن را در مرحله ای به سوپ اضافه کنیم که در حال خاموش کردن حرارت
می باشیم تا جعفری خاصیت و رنگ خود را ازدست نداده و مزه خود را حفظ کند.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید