برخی از نکات تهیه ی پوره برای کودکان بالای شش ماه

پوره ی تهیه شده تا یک ماه انقضا دارد و می توان استفاده کرد اما اگر پیش از این مدت مصرف شود بهتر است.

پوره یکی از غذاهایی ست
که به کودکان بالای شش ماه داده می شود.در این مطلب قصد داریم نکاتی در خصوص پوره بیان کنیم که قطعا برای مادرانی که
کودک در این رده ی سنی دارند بسیار مفید است.

مواد غذایی که برای تهیه
ی پوره نباید استفاده کرد

از چای،شیرهای طعم
دار،طعم دهنده هایی که کافئین دار می باشند،مواد غذایی ادویه دار،طعم دهنده هایی
همچون سس و...نباید
استفاده کرد.

از
مواد غذایی کم چرب و سرشار از فیبر نباید در تهیه ی پوره ی کودکان استفاده نمود.

مغز
دانه ها و دانه های خوراکی روغنی،موادغذایی ای که شور و شیرین می باشند و نیز مواد
گوشتی فراوری شده همچون سوسیس و کالباس که برای کودکان مضر می باشند از دیگر مواد
غذایی ای هستند که به هیچ عنوان نباید در تهیه ی پوره برای کودکان استفاده نمود.

برخی
از نکات مهم در تهیه ی پوره

میوه
ها و سبزیجات مورداستفاده برای پوره باید قبل از پختن تمیز شسته شوند.

دستگاه
غذاساز،مخلوط کن،رنده و...باید به طور کامل تمیز و استریل شوند.

موادغذایی
باید با شیر خشک یا شیر مادر مخلوط شوند.

پوره
باید در قالب مکعبی ریخته شود و با فویل پوشانده شده و سپس داخل فریزر قرار داده
شود.

هنگام
استریل پوره باید گرم شود.

هنگامی
که پوره یخ زده شد باید از قالب درآورده شود و درون ظرفی قرار داده شده و در فریزر
گذاشته شود.

بر
روی ظرف باید برچسب نوع و تاریخ آن زده شود.

پوره
ی تهیه شده تا یک ماه انقضا دارد و می توان استفاده کرد اما اگر پیش از این مدت
مصرف شود بهتر است.

نکته
ای که برای غذا دادن به کودکان بالای شش ماه وجود دارد این است که در طول سه روز
یک نوع غذا به کودک داده شود تا مادر متوجه شود که کودکش به غذا حساسیت و آلرژی
دارد یا خیر؟

قبل
از اینکه مادر کودک به او غذای کمکی دهد باید با پزشک متخصص کودک مشورت نماید.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید