آشنایی با برخی از سوپ های جو/طرز تهیه ی سوپ جو با سینه ی مرغ

باید به طور مداوم سوپ را چک کنیم تا ته نگیرد.برای اینکه سوپ ما عطر و طعم بهتری بگیرد بهتر است که به آن جعفری و زعفران نیز اضافه کنیم.

سوپ جو یکی از خوش طعم
ترین و سنتی ترین سوپ های ایرانی می باشد که انواع مختلفی دارد.

آشنایی
با برخی از سوپ های جو

سوپ
جو با گوشت سرگنجشکی یکی از انواع سوپ های جو می باشد که با ترکیب جعفری،شیر و
گشنیز تهیه می شود.یکی از روش های تهیه ی سوپ جو با گوشت سرگنجشکی بدین صورت است
که در آن می توان از رب گوجه فرنگی و مقداری برگ چغندر ریز شده استفاده کرد.

سوپ
جو با آب مرغ یا گوشت یکی دیگر از انواع سوپ جو می باشد که می توان این نوع سوپ را
به همراه چغندر و هویج نگینی خرد شده و مقداری جعفری تهیه نمود.

سوپ
جو با لوبیا سبز ریز شده نیز یکی دیگر از انواع سوپ جو می باشد که در آن می توان
هویج نگینی خردشده و گوجه فرنگی بدون پوست و رنده شده نیز استفاده کرد.

سوپ
جو با ترفه فرنگی،خامه و زرده ی تخم مرغ از دیگر انواع سوپ جو می باشد.

سوپ
جو همراه عدس،هویج نگینی خرد شده،آب مرغ کم چربی یا بدون چربی و رب گوجه فرنگی از
دیگر انواع سوپ جو می باشد.

سوپ
جو را می توان با کرفس و هویج نگینی خردشده و ماست چکیده نیز تهیه کرد.

طرز
تهیه ی سوپ جو با سینه ی مرغ

مواد
لازم برای تهیه ی سوپ جو با سینه ی مرغ

یک
عدد سینه ی مرغ

یک
یا یک دوم پیمانه جو

یک
دوم پیمانه قارچ

پنج
قاشق غذاخوری ذرت

یک
عدد هویج متوسط

یک
عدد پیاز کوچک

رب
گوجه به میزان لازم

سبزی
مخصوص سوپ

نمک
و فلفل به میزان لازم

دو قاشق غذا خوری نخود
سبز

در مرحله ی اول،مرغ را به
همراه یک عدد پیاز کوچک و نمک و فلفل و یک مقدار دارچین در یک قابلمه پخته و پس از
اینکه حالت نرم شد هویج های نگینی خرد شده را به آن اضافه می کنیم و سپس قارچ های
خرد شده و پیازهای نگینی خرد شده را در آن مواد می ریزیم.

در
یک قابلمه ی دیگر مقداری روغن ریخته و پیازها را تفت می دهیم سپس به پیاز مقداری
نمک،فلفل،زردچوبه اضافه می کنیم.هویج و قارچ ها را با مواد ترکیب کرده و آرام آرام
نخود سبزها را با مواد تفت می دهیم.جوهای شسته شده را به این مواد می افزاییم و
درون آن آب داغ میریزیم به طوریکه بالاتر از سطح مواد قرار گیرد.مقدار آب باید
بیشتر باشد زیرا این نوع سوپ به زمان زیادی نیاز دارد.

مرغ
های پخته شده را ریش ریش کرده و به همراه سبزی مخصوص داخل سوپ می ریزیم و اجازه می
دهیم مواد ترکیب جا افتد و سپس رب را تفت داده و به سوپ اضافه می کنیم.

باید
به طور مداوم سوپ را چک کنیم تا ته نگیرد.برای اینکه سوپ ما عطر و طعم بهتری بگیرد
بهتر است که به آن جعفری و زعفران نیز اضافه کنیم.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید