۲۶ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۰
کد خبر: 23321

طرز تهیه ی سوپ نودل و شامی گشنیز

ابتدا پیاز و هویج ها را خیلی ریز خرد کرده،همراه نخود فرنگی،ذرت و آب مرغ روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید،سپس حرارت را ملایم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزد.

سوپ نودل

مواد لازم برای تهیه ی
سوپ نودل

آب مرغ:چهارپیمانه

نودل
مرغ:یک بسته

هویج:دو
عدد

پیاز:یک
عدد

آرد:دو
قاشق غذاخوری

آب:یک
پیمانه

جعفری
خشک:یک قاشق غذاخوری

رب
گوجه فرنگی:یک و نیم قاشق غذاخوری

آبلیمو:دو
قاشق غذاخوری

سینه
مرغ پخته و خرد شده:یک پیمانه

نخود
فرنگی:نصف پیمانه

ذرت:نصف
پیمانه

نمک
وفلفل سیاه:به میزان لازم

طرز
تهیه ی سوپ نودل

ابتدا
پیاز و هویج ها را خیلی ریز خرد کرده،همراه نخود فرنگی،ذرت و آب مرغ روی حرارت می
گذاریم تا به جوش آید،سپس حرارت را ملایم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا
حدود نیم ساعت بپزد.

حالا
نوبت آن است که آرد را در آب سرد حل کرده،همراه ادویه و جعفری به سوپ اضافه و صبر
می کنیم تا دوباره به جوش آید و بوی خامی آرد برود.سپس مرغ ها را به سوپ افزوده و
در پایان نودل،آبلیمو و رب گوجه فرنگی را به سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا
سوپ جا بیفتد و نودل پخته شود.

شامی
گشنیز

مواد
لازم برای چهار تا شش نفر

گوشت
چرخ کرده:۳۵۰گرم

سیب
زمینی پخته و رنده شده:دو عدد

پیاز
رنده شده:یک عدد

تخم
مرغ:یک عدد

گشنیز ساطوری شده:۱۰۰گرم

آرد
نخودچی:دو قاشق سوپ خوری

دارچین:یک
قاشق چای خوری

پودر
تخم گشنیز:یک قاشق چای خوری

نمک
و فلفل:به میزان لازم

روغن
برای سرخ کردن:به میزان لازم

طرز
تهیه ی شامی گشنیز

ابتدا
گوشت چرخ کرده را با پیاز،سیب زمینی،گشنیز،نمک،فلفل،دارچین و تخم پودر گشنیز مخلوط
می کنیم.

سپس
تخم مرغ و آرد نخودچی را هم به آن اضافه کرده و تمامی مواد را کاملا با هم مخلوط و
خوب ورز داده و مواد را در یخچال به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم.

در
پایان،در تابه روغن ریخته و از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک برمی داریم،در دست
شکل می دهیم و در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم،بعد با کمی خیارشور یا سیب
زمینی سرخ شده،تزیین و سرو می کنیم.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید