۲۶ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۰
کد خبر: 23345

ماهی؛یک وعده غذایی ارزشمند

هنگام خرید ماهی به ظاهر آن توجه کنید.چشم های ماهی باید تمیز،درخشان و برجسته باشند.در صورت تیره یا تار بودن چشم ها،از خریدن آن خودداری کنید.هم چنین آبشش های ماهی باید قرمز یا صورتی روشن باشند.پولک ها هم باید مسطح،درخشان و نرم باشند.

ماهی حاوی انواع ویتامین
ها و مواد معدنی است که مصرف آن به دلیل فواید بی شمارش برای بدن بسیار توصیه شده
است.گوشت
ماهی پروتئین بالایی دارد و نسبت به سایر انواع گوشت از قابلیت هضم بیشتری
برخوردار است.

پروتئین
ماهی دارای اسیدهای آمینه ضروری برای بدن است که ارزش غذایی آن را بالا می برد.هم
چنین حاوی اسیدهای چرب امگا۳است که به همراه سایر مواد مغذی موجود
در آن هم چون سدی در مقابل برخی از بیماری ها مانند
افسردگی،آلزایمر،گواتر،مالاریا،ناراحتی های عصبی،بیماری های قلبی-عروقی و ناراحتی
های کلیه عمل می کند.

تحقیقات
نشان می دهد چربی های موجود در ماهی برای سلامت بدن مفید می باشد که این اثر برای
خانم ها ارزش بیشتری دارد.هم چنین مشخص شده است تری گلیسریدها از عوامل تعیین
کننده در ابتلا به بیماری های قلبی می باشند.

طبق
یافته های محققان هم زمان با بالا رفتن سطح تری گلیسرید خطر احتمال بیماری های
قلبی افزایش می یابد.این در حالی است که خانم ها بیش از آقایان در معرض خطر قرار
دارند.اگر سطح کلسترول در یک خانم مناسب،ولی تری گلیسرید او بالا باشد،احتمال
ابتلا به بیماری قلبی در او افزایش می یابد.به همین دلیل به خانم ها توصیه می شود
که رژیم غذایی خود را کنترل کرده و روغن ماهی را در برنامه تغذیه ای خود
بگنجانند.با افزودن روغن ماهی به رژیم غذایی می توان سطح کلسترول خون را کاهش
داد.تا جایی که مصرف تقریبا چند گرم روغن ماهی در طول روز باعث کاهش تری گلیسرید
خون شده و برای بدن مفید است.

هم
چنین امگا۳موجود در ماهی از بروز انواع سرطان
پیشگیری می کند تا جایی که در تحقیقات گسترده مشخص شده است حتی افرادی که در وعده
غذایی خود چربی های اشباع استفاده می کنند با مصرف روغن ماهی می توانند عوارض ناشی
از تغذیه نامناسب خود را به حداقل برسانند.

هنگام
خرید ماهی به ظاهر آن توجه کنید.چشم های ماهی باید تمیز،درخشان و برجسته باشند.در
صورت تیره یا تار بودن چشم ها،از خریدن آن خودداری کنید.هم چنین آبشش های ماهی
باید قرمز یا صورتی روشن باشند.پولک ها هم باید مسطح،درخشان و نرم باشند.

از
گوشت تازه ماهی بوی دریا به مشام می رسد.توجه داشته باشید که گوشت ماهی تازه هرگز
بوی ماهی نمی دهد.

در
خرید فیله ماهی دقت کنید.رطوبت گوشت ماهی نباید از دست رفته باشد.هم چنین دقت کنید
شکاف یا فاصله ای روی فیله نباشد.در ضمن رنگ حاشیه فیله نباید تغییر کرده باشد.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید