۲۶ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۰
کد خبر: 23367

طرز تهیه ی ساندویچ گوشت

پس از آن،سیب زمینی ها را پوست کنده و به شکل خلال کرده درآورید و آن ها را در یک تابه سرخ کنید.

مواد لازم برای تهیه ی ساندویچ گوشت

گوشت قرمز لخم:۲۰۰گرم

پیاز:دو
عدد

سس
مایونز:دو قاشق غذاخوری

رب
گوجه فرنگی:یک قاشق چای خوری که می توانید خودتان آن را درست کنید و از رب گوجه
فرنگی صنعتی استفاده نکنید.

نمک:به مقدار لازم

ادویه:به
مقدار لازم

پودر
فلفل قرمز:یک سوم قاشق چای خوری

سیر:یک
حبه

آب:دو
لیوان

سیب
زمینی بزرگ:یک عدد

جعفری
تازه:به مقدار لازم

گوجه
فرنگی:دو عدد

روغن:به
مقدار لازم

نان
لواش:به مقدار لازم

ابتدا
گوشت قرمز لخم را درون مواد پیاز و سس مایونز به مدت دو ساعت بخوابانید.

سپس
پیاز را پوست کنده و خردکنید و داخل مقداری روغن تفت دهید به طوری که از خامی
گرفته شود و رنگ طلایی به خود گیرد.

پس
از تفت دادن پیازها،رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و در مرحله ی بعد،ادویه را
به ترکیب پیاز و رب گوجه فرنگی اضافه نمایید.

وقتی
که این مواد آماده شد حالا می توانید گوشت را که درون پیاز و سس قرار داده بودید
را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید که از حالت خامی خارج شود.

پس
از اینکه مقداری تفت دادید،آب را اضافه کنید.

در
مرحله ی بعد،یک حبه سیر را پوست کنده و خیلی ریز نمایید و به مواد اضافه کنید.

سپس
نمک،ادویه و فلفل قرمز را به مواد اضافه کنید و پس از این که آب جوش آمد،حرارت آن
را کم کنید تا گوشت بپزد.

پس
از آن،سیب زمینی ها را پوست کنده و به شکل خلال کرده درآورید و آن ها را در یک
تابه سرخ کنید.

در
این مرحله باید نان های لواش را به شکل دایره و به قطر ۲۰سانتی
متر برش بزنید.

سپس
سس گوشت را وسط نان لواش مالیده و گوشت،سیب زمینی سرخ شده،جعفری تازه و گوجه فرنگی
را داخل آن قرار داده و از اطراف نان را تا کنید.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید