یک شرکت اسلواکیایی به نام کلاین ویژن (Klein Vision) با موفقیت اولین پرواز مسافربری یک خودروی پرنده را به انجام رساند و نقطه عطفی در تاریخ حمل و نقل هوایی رقم زد.

اولین خودروی پرنده مسافربری جهان به آسمان رفت!

به گزارش سلام نو آنطور که جماران نوشته است یک شرکت اسلواکیایی با موفقیت اولین پرواز مسافربری جهان را با استفاده از خودروی پرنده خود انجام داد. این دستاورد بزرگ، نقطه عطفی در تاریخ حمل و نقل هوایی محسوب می‌شود و نویدبخش آینده‌ای جدید در زمینه سفرهای هوایی شخصی است.

ایرکار در آسمان

این پرواز با حضور ژان میشل ژار، نوازنده فرانسوی، به عنوان مسافر در خودروی پرنده ایرکار (AirCar) انجام شد. ایرکار در یک باند فرودگاهی در اسلواکی از زمین بلند شد و پس از چند دقیقه پرواز در ارتفاع، به سلامت فرود آمد.

پیشرفتی در زمینه خودروهای پرنده

این دستاورد، گامی مهم در توسعه خودروهای پرنده به عنوان وسیله نقلیه آینده محسوب می‌شود. پیش از این، در ژوئن ۲۰۲۳، خودروی پرنده مدل A شرکت الف ایروناتیکس (Alef Aeronautics) در کالیفرنیا مجوز پرواز ویژه را از اداره هوانوردی فدرال ایالات متحده دریافت کرده بود.

سابقه پروازهای ایرکار

خودروی پرنده ایرکار در سال ۲۰۲۱ اولین پرواز درون شهری خود را بین فرودگاه‌های بین المللی نیترا و براتیسلاوا در اسلواکی انجام داد. در ژانویه ۲۰۲۲ نیز گواهی صلاحیت پروازی دریافت کرد. نمونه اولیه این خودرو تاکنون ۱۳۰ ساعت پرواز و ۵۲۰ برخاست و فرود را در فرودگاه‌های مختلف تجربه کرده است.

مشخصات فنی ایرکار

ایرکار از چندین واحد کاربردی تشکیل شده است که برای انجام همزمان سفرهای زمینی و هوایی طراحی شده‌اند. بدنه آیرودینامیکی آن، علاوه بر راحتی سرنشینان، عملکرد بالابری را در طول پرواز افزایش می‌دهد. بال‌های جمع شونده، دُم تاشو و سیستم استقرار چتر نجات از جمله ویژگی‌های پیشرفته این خودرو هستند.

برنامه‌های آینده:

کلاین ویژن قصد دارد در آینده خودروهای پرنده سه و چهار نفره، موتورهای دوگانه و یک نسخه آبی-خاکی را نیز تولید کند.

مشخصات نمونه اولیه ایرکار

  • موتور ۱۶۰ اسب بخاری شرکت بی‌ام‌و
  • ملخ ثابت
  • چتر نجات برای اقدامات ایمنی بیشتر
  • وزن: حدود ۱۱۰۰ کیلوگرم
  • ظرفیت بلند کردن بار: ۲۰۰ کیلوگرم
  • ارتفاع پرواز: تا ۲۵۰۰ متر
  • حداکثر سرعت: ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت

موتور پیشرفته برای نسل آینده

کلاین ویژن آزمایش موتور هوانوردی پیشرفته ADEPT Airmotive را به پایان رسانده است که به دلیل طراحی قوی، سبک و کم‌مصرف مشهور است. این موتور در نمونه‌های آینده ایرکار به کار گرفته خواهد شد.

پرواز ایرکار، نویدبخش تحولات بزرگی در صنعت حمل و نقل هوایی است. با ادامه پیشرفت‌ها در این زمینه، می‌توانیم شاهد ظهور نسل جدیدی از وسایل نقلیه باشیم که سفرهای هوایی را آسان‌تر، سریع‌تر و مقرون به صرفه‌تر خواهند کرد.

کد خبرنگار: ۲۶
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید