دال عدس از غذاهای خوشمزه و لذیذ است که در شهرهای جنوبی بسیار محبوب می باشد، در گزارش زیر طرز تهیه فلافل دال‌عدس را به شما آموزش خواهیم داد.

فلافل دال‌عدس؛ ترد و خوشمزه + طرز تهیه
در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه فلافل دال‌عدس آشنا کنیم.

مواد لازم:

دال عدس ۱ پیمانه
 سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر چند حبه
پودر زیره سبز مقداری
تخم گشنیز مقداری
نمک و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه:

برای درست کردن این کوفته‌های خوشرنگ دال عدس را چندبار بشویید.

بعد بذارید چند ساعت تو آب بمونه تا خیس بشه.

بعدش آبکش کرده و بریزید داخل غذاساز یا میکسر.

به آن سیب زمینی خام متوسط که چهارقاچ شده، پیاز، سیر، پودر زیره سبز و تخم گشنیز، نمک و فلفل تازه آسیاب شده رو اضافه کنید.

دستگاه رو روشن کنید تا مواد میکس و یکدست بشه.

زیاد نزنین که آب بندازه.

حالا توی کاسه‌ای ریخته و بهش تخم مرغ که با چنگال هم زدید، اضافه و هم بزنید تا مخلوط بشه.

حالا یه ساعت بذارید تو یخچال.

بعد بصورت گلوله‌های متوسط توی دست فرم دهید.

داخل روغن داغ و شناور سرخ کنید.

اول حرارت زیاد و بعد ملایم کنید تا مغزپخت بشه. / شبکه آشپزی

نوش جان

کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید