طبق یافته های جدید محققان مصرف چای سبز در کاهش سطح کلسترول تاثیرگذار است و می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

پیشگیری از سرطان و حمله قلبی با چای سبز

به گزارش سلام نو به نقل از انتخاب، محققان پیش از این، کشف کرده اند که چای سبز می‌تواند سطح کلسترول شما را بهبود بخشد، عملکرد مغز را تقویت کند و حتی برخی از مزایای ضد سرطان را نیز فراهم کند. اکنون، معلوم شده است که این نوشیدنی ممکن است یکی از قسمت‌های اصلی روند بهودی پس از حمله قلبی و سکته مغزی باشد.

یک مطالعه جدید منتشر شده در مجله Stroke نشان می‌دهد که بازماندگان سکته مغزی که حداقل هفت فنجان چای سبز در روز می‌نوشند، در مقایسه با افراد دیگر، حدود ۶۲ ٪ خطر مرگ و میر بیشتری دارند.

حمله قلبی

محققان نتایج مشابهی را برای بازماندگان حمله قلبی نیز مشاهده کردند و معتقدند نوشیدن چای سبز، خطر حمله قلبی را نیز تا ۵۳ ٪ کاهش می‌دهد؛ بنابراین اگر شما یک بازمانده از سکته قلبی هستید بد نیست که این نوشیدنی گرم را بیازماید، افزون بر این ها، خطر مرگ و میر شما را کاهش دهد، هرچند به اندازه موثر نیست. محققان دریافتند که نوشیدن فقط یک فنجان قهوه در روز، در مقایسه با افرادی که به طور منظم قهوه نمی‌نوشند، ۲۲ درصد کمتر با خطر مرگ رو به رو می‌شوند.

در حالی که این مطالعه هیچ ارتباطی بین مصرف چای سبز و مرگ و میر برای شرکت کنندگان بدون سابقه سکته مغزی یا بیماری قلبی نشان نداد، اما این شرکت کنندگان در صورت نوشیدن یک فنجان قهوه روزانه ۱۴ ٪ کاهش خطر مرگ ناشی از هر علتی را تجربه کردند. به طور خلاصه، نوشیدن چای سبز فراوان هر روز ممکن است باعث افزایش طول عمر برای بازماندگان حمله قلبی و سکته مغزی شود. در این مطالعه داده‌های تقریباً ۵۰ هزار بزرگسال در ژاپن در سنین ۴۰-۷۹ سال و در طی حدود ۲۰ سال بررسی شده است.

کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید