جزئیات تازه از فسادهای مالی اکبر طبری اعلام شد.

نقش همسر اکبر طبری در پرونده فساد مالی شوهرش چه بود؟ + جزئیات

به گزارش سلام نو،  طبری هفت روز پس از انتصاب ابراهیم رئیسی ،به عنوان رئیس قوه قضائیه ؛ نخستین مقامی بود که برکنار شد اکبر طبری بود که  در ۲۳ تیر ۱۳۹۸ توسط سازمان اطلاعات سپاه در آمل بازداشت شد.در کیفرخواست طبری از او به عنوان متهم ردیف اول پروند فساد اقتصادی  نام برده شده‌است.

اکبر طبری که بیشتر دوران فعالیتش را در قوه قضائیه گذرانده، هیچ گونه تحصیلات و تخصصی در امور حقوقی ندارد و تحصیلاتش در زمینه مهندسی است. طبری پرنفوذترین چهره قوه قضائیه در حدود بیست سال اخیر بوده است.

برگزاری دادگاه رسیدگی به اتهامات اکبر طبری

اولین جلسه رسیدگی به اتهامات اکبر طبری در تاریخ ۱۸ خرداد ۹۹ به ریاست قاضی بابایی در شعبه ۵ دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد. در این جلسه نماینده دادستان به قرائت کیفرخواست پرداخت و اتهامات متهمان پرونده را اعلام کرد. در این کیفرخواست، از طبری با عنوان متهم ردیف اول یاد شد.

طبری به همراه چند متهم و همدستش، متهم است که در قبال دریافت ویلای لوکس ۴۲۰ میلیاردی، برای تبرئه یک متهم اقتصاد، همکاری داشته و دفترش، کانون مراجعه برخی از متهمان برای حل پرونده خود بوده است.

مبالغ قابل توجهی هم به حساب اکبر طبری در ارتباط با فعالیت های متخلفانه واریز شده است.

 اتهامات سلطان رشوه

متهم به مشارکت در تشکیل شبکه جعل و کلاهبرداری و ارتشا و اخذ رشوه از حسن نجفی به مبلغ ۸ میلیارد تومان و اخذ زمین به مساحت ۳۰۰ متر در کریمخان تهران است.

اخذ زمینی مشجر به مساحت هزار و ۶۵۷ متر مربع واقع در قریه نجار کلای لواسان، اخذ آپارتمان اداری به مساحت ۱۰۸ متر مربع در مجتمع سانا، تسهیل وجه نقد به مبلغ ۱۰۰ هزار یورو، پولشویی از طریق تبدیل وجه نقد به سهام شرکت سیمان به مبلغ ۴۲ میلیارد ریال، دریافت رشوه از رسول دانیال زاده به مبلغ ۱۸۳ میلیارد و ۲۳۳ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال، دریافت رشوه از مصطفی نیاز آذری به میزان ۵ قطعه زمین و یک ویلا در بابلسر، معاوضه سه دستگاه آپارتمان مسکونی متعلق به رسول دانیال زاده که هر سه واقع در کامرانیه شمالی در ساختمان روما است.

در روز نخست محاکمه اکبر طبری در تهران، علی دیواندری استاد دانشگاه و مدیرعامل سابق بانک ملت و بانک پارسیان در دوران صدرات محمود احمدی نژاد، که به اخلال در نظام اقتصادی کشور محکوم شده بود، به زندان اوین معرفی شد و دوران حبس وی اغاز شد.

علی دیواندری، معاون سابق بانک مرکزی بود و از چهره های شناخته شده نظام بانکی کشور که در نهایت، دادگاه، حکم سنگینی علیه اتهامات وی صادر و وی محکوم و امروز روانه زندان شد.

در جلسه دادگاه اتهامات اکبر طبری به صورت خلاصه به شرح زیر است که شما را با داستان های عجیب و غریب یکی از متهمین به فساد کلان در اقتصاد کشور در سال های اخیر آشنا می کند:

•  اکبر طبری شخصی است که در طول حدود ۲۰ سال حضور در قوه قضاییه، رابطه استخدامی نداشته و مامور به خدمت بوده است.

•  اکبر طبری، اقدامات مجرمانه وسیع انجام داده است.

•  اکبر طبری راه اجرای عدالت را بر شماری از متهمان دانه درشت اقتصادی، سد کرده است.

•  اکبر طبری مراودات غیر سالم با صاحبان پول و سرمایه داشته و بستر نفوذ آن ها در مراجع قضایی را فراهم کرده است.

•  دایره اعمال نفوذ اکبر طبری در پرونده ای بستگان و رجال سیاسی و متهمان کلان اقتصادی دیده می شود.

•  مصطفی نیاز آذری فرزند کیومرث از متهمان کلان اقتصادی است که با همکاری اکبر طبری، ۱۰ شرکت صوری در داخل و خارج تاسیس می کند و با فاکتورسازی و ثبت سفارش های صوری، اقدام به خروج ارز از ایران کرده و اموال نامشروع زیادی بدست می آورد.

•  مصطفی نیاز آذری در سال ۱۳۹۰ دستگیر می شود. با همکاری اکبر طبری حکم برائت میگیرد و برخی عناوین اتهامی وی نیز مسکوت می ماند. فرار نیاز آذری بر اساس رشوه ای است که اکبر طبری از او گرفته و ۱۵۰۰۰ متر زمین و ۳ طبقه ویلا لوکس به ارزش ۴۲۰ میلیارد ریال است.

•  بهرام حیدری فر به همسر اکبر طبری این نقل و انتقال سند زمین و ویلا لوکس را انجام داد. از طریق تبانی با یکی از سر دفتران تهران و با وکالت نامه جعلی صورت می گیرد.

•  اکبر طبری در دفترخانه به جای همسر خود اثر انگشت زد. اکبر طبری در زمان مراجعه به ویلا لوکس، برای اینکه از سوی سرایدار شناسایی نشود، خود را حسینی معرفی می کرد.

•  شگرد اکبر طبری برای دریافت ملک و وجوه رشوه با شیوه ماهرانه انجام می شد.

•  اکبر طبری با رسول دانیال زاده (یکی از میلیاردرهای تهران و صاحب املاک لوکس شمال تهران)، ارتباط داشت و او را مورد حمایت گسترده خود قرار می داد و باعث قرار منع تعقیب برایش می شد. ۳ واحد لوکس در ساختمان روما رزیدنس شمال تهران و ۳ واحد در ساختمان فلوار ، دریافتی اکبر طبری از رسول دانیال زاده است.

•  مشایخ مبالغی همچون ۸۴ میلیارد ریال، ۱۰۰ هزار یورو و یک دستگاه خودرو به اکبر طبری پرداخت کرده است. مشایخ درباره پرداخت مبلغ ۱۰۰ هزار یورو اظهار کرده که من به همراه نجفی در سال ۸۶ این مبلغ را به طبری دادیم.

•   همچنین در گزارش اطلاعات سپاه نیز آمده: منصوری با وساطت متهم اکبر طبری اقداماتی را به نفع نجفی انجام داده است. در این رابطه قباد افشار به عنوان مطلع در جلسه بازپرسی اظهار داشته نجفی و شرکا اقدام به ساخت و ساز در حاشیه سد لتیان نمودند که خلاف قانون بوده است و تخلف مربوطه به مراجع ذی صلاح اعلام شد و نهایتاً در سال ۹۲ حکم به توقف عملیات صادر گردید، اما نجفی با پشت گرمی کار خود را ادامه داد.

•  طبری در پاسخ به سوال قاضی که درباره‌ی املاکی که به نام همسر او ثبت شده بود پرسید «چرا همسرتان از موضوع ویلاها اطلاعی نداشته است؟»، گفت: «نیازی نبود که  همسرم بداند»

•  به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه ، مطابق رای دیوان عالی در خصوص حکم صادره از شعبه هم عرض با موضوع محکومیت اکبر طبری  بابت هفت موردارتشا ء به ۱۲ سال و نیم حبس و ۷۴ ضربه شلاق، ایراد و اشکالی وارد نیست و این حکم مورد تایید قرار گرفت.

•  گفتنی است پرونده اکبر طبری اقسام دیگری از موارد اتهامی و محکومیت را نیز دارا می باشد که این موضوعات در مرجع قضایی در حال رسیدگی است و به محض رسیدگی در مرجع قضایی در مورد آن‌ها اطلاع رسانی خواهد شد.

•  همچنین دادنامه صادره در خصوص بزه  پولشویی با اصلاح مقدار و عوائد مشمول جریمه ، مستندا به بند الف ماده ۴۶۹ قانون آیین دادرسی کیفری نیز ابرام شد.

کد خبرنگار: ۲۸
۱دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید