در دنیای پرشتاب امروز، همه ما به دنبال رازهایی برای جوان تر ماندن و افزایش طول عمر هستیم. خبر خوب این است که علم تغذیه در این زمینه حرف های زیادی برای گفتن دارد.

کدام غذاها شما را جوان تر نگه می دارد؟

به گزارش سلام نو آنطور که بهداشت نیوز نوشته است تحقیقات نشان داده است که برخی از میوه ها و سبزیجات نقشی اساسی در کند کردن روند پیری و افزایش طول عمر دارند. این غذاهای شگفت انگیز با مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و ترکیبات فعال زیستی خود به بدن شما کمک می کنند تا با بیماری ها و عوارض مرتبط با افزایش سن مبارزه کند.

در ادامه، لیست برخی از بهترین غذاهای ضد پیری را به همراه فواید و دلایل علمی آنها برای شما آورده ایم:

۱. کلم بنفش و قرمز:

  • سرشار از آنتی اکسیدان های ضد پیری: این نوع کلم منبع غنی از آنتوسیانین و گلوکوزینولات است که به کاهش خطر بیماری قلبی، سرطان، آرتریت و بیماری های عصبی کمک می کند.
  • حامی قلب: کلم بنفش و قرمز علاوه بر فواید ضد التهابی، منبع خوبی از فیتوسترول ها و فیبر است که به کاهش کلسترول و بهبود سلامت قلب کمک می کند.
  • تقویت کننده سیستم ایمنی: این نوع کلم به دلیل دارا بودن ویتامین C، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و به جلوگیری از عفونت ها کمک می کند.

۲. قارچ:

  • تقویت کننده سیستم ایمنی: قارچ هایی مانند شیتاکه، ریشی و میتاکه به دلیل محتوای بالای بتا گلوکان، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند و از بدن در برابر بیماری های مختلف محافظت می کنند.
  • ضد التهاب: قارچ ها منبع آنتی اکسیدان های قوی مانند سلنیوم و ارگوتیونئین هستند که به کاهش التهاب و محافظت از سلول ها در برابر آسیب کمک می کنند.
  • حامی سلامت مغز: مطالعات نشان داده اند که قارچ ها می توانند از اختلالات شناختی خفیف و بیماری های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون پیشگیری کنند.
  • تقویت کننده سلامت روده: فیبرهای پری بیوتیک موجود در قارچ ها به رشد باکتری های مفید در روده و بهبود سلامت گوارش کمک می کنند.

۳. بلوبری:

  • مملو از آنتی اکسیدان: بلوبری به عنوان یک "غذای فوق العاده" شناخته می شود و سرشار از آنتی اکسیدان ها، به ویژه آنتوسیانین ها است که به کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب کمک می کند.
  • حامی سلامت مغز: مصرف بلوبری می تواند به کاهش خطر ابتلا به اختلالات عصبی مانند آلزایمر، زوال عقل و بیماری پارکینسون کمک کند.
  • تقویت کننده حافظه: مطالعات نشان داده اند که بلوبری می تواند حافظه و عملکرد شناختی را در افراد مسن بهبود بخشد.

۴. کلم بروکلی:

  • مملو از مواد مغذی: کلم بروکلی منبع غنی از فیبر، ویتامین های C و K، آهن و آنتی اکسیدان ها است که به کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی و سرطان کمک می کند.
  • سم زدای قوی: سولفورافان، یکی از ترکیبات اصلی کلم بروکلی، به تقویت فرآیندهای سم زدایی بدن و محافظت از سلول ها در برابر آسیب کمک می کند.

۵. چغندر:

  • گنجینه ای از مواد مغذی: چغندر سرشار از فیبر، فولات، منگنز، پتاسیم، آهن و ویتامین C است.
  • بهبود دهنده گردش خون: چغندر و آب آن به دلیل محتوای بالای نیترات، به بهبود جریان خون و افزایش اکسیژن رسانی به بدن کمک می کنند.
  • ضد التهاب: رنگدانه های موجود در چغندر به نام بتالین، دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی هستند و از بدن در برابر استرس اکسیداتیو و بیماری های مزمن محافظت می کنند.
کد خبرنگار: ۲۶
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید