طرز تهیه ی سوپ نودل و شامی گشنیز
ابتدا پیاز و هویج ها را خیلی ریز خرد کرده،همراه نخود فرنگی،ذرت و آب مرغ روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید،سپس حرارت را ملایم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزد.
سوپ نودل
مواد لازم برای تهیه ی
سوپ نودل
آب مرغ:چهارپیمانه
نودل
مرغ:یک بسته
هویج:دو
عدد
پیاز:یک
عدد
آرد:دو
قاشق غذاخوری
آب:یک
پیمانه
جعفری
خشک:یک قاشق غذاخوری
رب
گوجه فرنگی:یک و نیم قاشق غذاخوری
آبلیمو:دو
قاشق غذاخوری
سینه
مرغ پخته و خرد شده:یک پیمانه
نخود
فرنگی:نصف پیمانه
ذرت:نصف
پیمانه
نمک
وفلفل سیاه:به میزان لازم
طرز
تهیه ی سوپ نودل
ابتدا
پیاز و هویج ها را خیلی ریز خرد کرده،همراه نخود فرنگی،ذرت و آب مرغ روی حرارت می
گذاریم تا به جوش آید،سپس حرارت را ملایم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا
حدود نیم ساعت بپزد.
حالا
نوبت آن است که آرد را در آب سرد حل کرده،همراه ادویه و جعفری به سوپ اضافه و صبر
می کنیم تا دوباره به جوش آید و بوی خامی آرد برود.سپس مرغ ها را به سوپ افزوده و
در پایان نودل،آبلیمو و رب گوجه فرنگی را به سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا
سوپ جا بیفتد و نودل پخته شود.
شامی
گشنیز
مواد
لازم برای چهار تا شش نفر
گوشت
چرخ کرده:۳۵۰گرم
سیب
زمینی پخته و رنده شده:دو عدد
پیاز
رنده شده:یک عدد
تخم
مرغ:یک عدد
گشنیز ساطوری شده:۱۰۰گرم
آرد
نخودچی:دو قاشق سوپ خوری
دارچین:یک
قاشق چای خوری
پودر
تخم گشنیز:یک قاشق چای خوری
نمک
و فلفل:به میزان لازم
روغن
برای سرخ کردن:به میزان لازم
طرز
تهیه ی شامی گشنیز
ابتدا
گوشت چرخ کرده را با پیاز،سیب زمینی،گشنیز،نمک،فلفل،دارچین و تخم پودر گشنیز مخلوط
می کنیم.
سپس
تخم مرغ و آرد نخودچی را هم به آن اضافه کرده و تمامی مواد را کاملا با هم مخلوط و
خوب ورز داده و مواد را در یخچال به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم.
در
پایان،در تابه روغن ریخته و از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک برمی داریم،در دست
شکل می دهیم و در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم،بعد با کمی خیارشور یا سیب
زمینی سرخ شده،تزیین و سرو می کنیم.